facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Langweer

Bakkerij Langweer

Info

De gezelligste bakkerij van Langweer met dagelijks vers brood, ambachtelijk gemaakt gebak, lokale specialiteiten, belegde broodjes & verse koffie.



"Brood, gebak,broodjes, koek wij BEZORGEN ook!"

"Brood, gebak,broodjes, koek wij BEZORGEN ook!"
Adres: Buorren 27, 8525 EC Langweer
Telefoonnummer: 0513499363
Stad: Langweer
Route: Buorren 27
Postcode: 8525 EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00
Zondag: 08:00 - 13:00

Recensies
1e Kerstdag genoten van een overheerlijk Kerstontbijt met lekkernijen. De eigenaresse van de Bakker bracht samen met haar man het ontbijt in een prachtige kerstdoos met strik erom. Het was een feestje om uit te pakken. Bruine en witte gebakken broodjes, kerstbrood, Suikerbrood, heerlijke verse vleeswaren, jus orange, gekookt ei , zoet beleg etc etc. Het kon niet op zo feestelijk! Een echte aanrader voor een speciale gelegenheid.
Op terras koffie met gebak of lekkere koek. Of binnen nuttigen. Ook ontbijt, lunch, belegde broodjes, tosti, etc. Wc aanwezig.
Als je op een stille herfstdag een lekker broodje en een hete kop koffie serveert op een net-nog-zonnig terras voor een prima prijs en met een aardige lach, dan ben je een topbakkerij.
Lekkere broodjes met leuke bediening top
We moesten erg lang wachten op een paar simpele broodjes. Uiteindelijk bleken alle lekkere broodjes op te zijn en kregen we een klein kaiserbroodje, voor de volle prijs. Volgende keer lunchen we ergens anders.
Goede bakkerij heerlijk gezeten met een bak koffie
Uitstekende bediening en verrukkelijk gebak en koffie
Heerlijke cappuccino met worteltaart gegeten
Lekkere speciale toetjes ze noemen het daar koffie, maar het zijn toetjes ook oranje koek is top. Wel veel suiker
Leuke bakkerij met een uitgebreid assortiment lekkere broden, broodjes en gebak. Vriendelijke bediening. Het brood is heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid