facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Jantien Timmer

Bakkerij Jantien Timmer

Info

Brood- en Banketbakkerij Jantien Timmer

Adres: Weverstraat 19, 6862 DJ Oosterbeek
Telefoonnummer: 026-3343065
Stad: Oosterbeek
Route: Weverstraat 19
Postcode: 6862 DJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hilvers Oosterbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Simply Delicious Simply Delicious 9 km Simply Delicious Bakery
Recensies
Wij hadden gebakjes besteld voor onze bruiloft. De gebakjes waren netjes op tijd op de locatie bezorgd en de gebakjes smaakten ook nog eens fantastisch! Alleen maar enthousiaste reacties gehoord van de gasten. Zeker een aanrader!!
Het is meer dan treurig als je de Appelbeignets van deze bakker begint te eten, een vreselijke meelbal met een vulling die t.o.v. deegmassa ver te zoeken is. Ook hierin schiet deze bakker te kort. Beoordeel zelf het resultaat en dan te bedenken dat je voor deze deegklomp € 2,21 per stuk betaal.
GÓDDELIJK gebak èn taart ! Ziet er prachtig uit en smaakt extreem lekker. Vriendelijk personeel die verstand van hun producten hebben. Mooie winkel. Wij rijden graag om om hier iets goddelijks lekkers te kopen.
Door een misverstand van mijn kant over de inhoud van de to Good to Go box, heb ik een minder goede review gegeven. Dit wil ik graag rechtzetten. De eigenaresse heeft dit zeer klantvriendelijk opgelost. Daarvoor een groot compliment! Producten zijn heerlijk en de winkel is prachtig. Bij nader inzien een echte aanrader. Gr. Didi
Erg lekker brood en als ik er toch ben is het ook moeilijk om zonder gebak de deur uit te lopen. Het gebak is een traktatie voor het oog en de tong. Personeel ook erg behulpzaam en vriendelijk!
Ik bezoek de winkel op zaterdagmorgen en daarmee is het voor mij een heerlijke start van het weekend. Het brood is klasse, net als vroeger bij oma. Overtuig u zelf, ik kan het alleen maar aanbevelen.
Wat een lekkernijen! Ik tip: brood zoals je nog nooit geproefd hebt, de lekkerste macarons en heerlijke sauzijnbroodjes.
Waanzinnig lekkere appelbeignets. We zijn echt overal in de omgeving geweest maar deze waren echt de allerbeste. Puur genieten. Mooi fijn deeg en heerlijke verse appel. 10 met een griffel!!
Fantastische kwaliteit! Heerlijke walnoten taart en Italiaanse notentaart meegenomen. Yummie!
Heel goede banketbakker met de allerlekkerste gebakjes, eigelijk mooie kunstwerkjes, broodjes, noem maar op, zoveel lekkers en heerlijk vers. Als ik in Oosterbeek kom sla ik deze banketbakker niet over. Het personeel is alleraardigst, je voelt je heel welkom en dat is fijn. Daar rijd ik graag een half uurtje voor om. Ik heb er gisteren het lekkerste frambozentaartje gekocht, een ware smaakbeleving. Er zijn ook glutenvrije producten, de macaron met frambozen smaakte ook erg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid