facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij J. Hofman

Bakkerij J. Hofman

Info

Banketbakkerij Hofman is een ambachtelijke Brood en Banketbakkerij, aangesloten bij Heerlijk & Heerlijk, het Gilde van de Betere Banketbakkers.

Geschiedenis

Banketbakkerij Hofman is aangesloten bij Heerlijk & Heerlijk, het Gilde van de Betere Banketbakkers.

In dit gilde zijn tweehonderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het hele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.



De meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten - bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten - de heerlijkste kunstwerkjes voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil terdege proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is er bij Heerlijk & Heerlijk niet bij.



Regelmatig worden alle Heerlijk & Heerlijk banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als genieter van al dit heerlijks.



Gezamenlijk steken de banketbakkers veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten die bewijzen dat u met het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.

Adres: Burgemeester Winklerplein 12a, 3362 AA Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 - 417344
Stad: Sliedrecht
Route: Burgemeester Winklerplein 12a
Postcode: 3362 AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Vlot/Van der Wiel Bakkerij Vlot/Van der Wiel 358 meter Officiële Facebook pagina van Bakkerij Vlot en Van der Wiel!
Recensies
5 sterren voor Hofman. Sinds een jaar of 6-7 halen we brood, gebak, oliebollen, stroopwafels enzovoorts bij deze bakker, en dat bevalt uitstekend! Naar onze mening de beste bakker van de regio!
Heerlijke worstenbroodjes en goede service!
Ik heb daar moorkoppen gehaald ze zeiden dat erg lekker zijn nou dat waren ze zeker de volgende keer weer moorkoppen van J .Hofman.
Voor de eerste verjaardag van mijn dochter heb ik hier een fototaart besteld via de website. Deze taart was echt heel mooi geworden, ze hadden er een kaarsje bij gedaan. De taart was ook heerlijk. Ik werd ook heel vriendelijk geholpen in deze zaak.
De lekkerste en mooiste broodjes van onze restaurants Spek&Bonen en Smokin Barrels komen bij bakkerij Hofman vandaan
Een prachtige bakkerswinkel net iets meer dan gewoon. Met een groot assortiment aan gebak. Moet je zeker een keer een kijkje gaan nemen.de moeite waard
Dacht in Papendrecht een goede bakker te hebben maar deze is na mijn mening echt veel beter. Even de krentenbollen proberen verder wordt je echt super gezellig geholpen!!
De beste bakker van sliedrecht zeer klantvriendelijk mooie indeling winkel goed bereikbaar voor iedereen en het brood en alle anderen lekkernijen zijn overheerlijk
Goede en gedegen bakkerij met prima producten. Klantvriendelijk personeel. Een aanrader.
Hele goede bakkerij met goed brood, heerlijke broodjes en heerlijke taarten en gebak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid