facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Extra

Bakkerij Extra

Info

Warme Brood & Banket Bakker

Adres: Dorpsstraat 37, 6365BH Schinnen
Telefoonnummer: 0464431337
Stad: Schinnen
Route: Dorpsstraat 37
Postcode: 6365BH



op zoek naar gerelateerd: Maxime Extra Schinnen, Bakker Oirsbeek, Bakker Heerlen, Bakkerij in Hoensbroek, Harry de warme Bakker bestellijst, Bakkerij Amstenrade, Bakkerij Brunssum, Bakkerij Hoogendoorn
Recensies
Na een week vakantie in Limburg en aardig wat vergelijkend warenonderzoek gedaan te hebben zijn we erover uit: bij deze bakkerij wordt de lekkerste kruimeltjes pudding vlaai verkocht! Het is maar goed dat we niet in de buurt wonen anders zouden we elke dag op de stoep staan om een punt te kopen.
Vandaag de beste bananensoezen ever gegeten. Ik koop ze nooit niet mijn ding maar 1 over zonde om weg te gooien....en heb zitten te smullen....heerlijk. Woon in Heerlen maar kom altijd graagbij Extra, supervriendelijk personeel en heerlijk gebak en brood. Pauline
Heerlijk brood! Als wij vanuit Middenbeemster naar het zuiden gaan, nemen wij altijd even de afslag Schinnen om Alfa brood te halen.
Ook voor aparte bestellingen op t laatste moment staan ze voor je klaar! Hartje zomer, 37°, en ik kon vanmorgen m'n bestelde nonnevotten ophalen. Super! Bedankt voor de moeite! Ben benieuwd hoe ze worden gewaardeerd vanmiddag.
Een super fijne bakkerij, heerlijk brood en broodjes. Gewoon authentieke bakker,
Echt de lekkerste bakkerij! Wij komen hier iedere week. Het personeel is altijd vriendelijk en het is volgens ons echt de beste bakker in de verre omgeving. Ik ben er altijd trots op om een vlaai mee te nemen naar het werk omdat het altijd lekker is en van hoge kwaliteit. Iedereen vraagt altijd waar ik het vandaan heb omdat het zo goed smaakt. Na mijn bevalling toen ik het huis niet uit kon kwamen ze aan huis bezorgen, alles vers en altijd vriendelijk. Kortom echt een aanrader!
Elke x weer lekkere vlaai.
Vriendelijk personeel en ruim assortiment. Veel verschillende soorten brood , broodjes en gebak. Lekkere vlaai. Online besteld en betaald, werkt erg goed. Drie bezoekers max in de winkel nu, op zaterdagochtend erg druk. Ik had gelukkig minimale wachttijd, maar na stonden opeens circa vijf mensen buiten te wachten. Parkeerplaats is iets verderop in de straat, max honderd meter lopen.
Elk jaar weer feest. Heerlijke vlaai.
Nu al een paar keer wat bij deze bakker gehaald. Alle keren hebben de broodjes geen smaak en lijken niet vers te zijn. Het ziet er verrukkelijk uit maar helaas is dit niet het geval.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid