facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Dijkzeul Vijfhuizen

Bakkerij Dijkzeul Vijfhuizen

Info

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij Dijkzeul



"Bakkerij Dijkzeul is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij in Vijfhuizen, gelegen tussen Hoofddorp, Heemstede en Haarlem in. Onze brood- en banketbakkers maken alles zelf in de bakkerij, die achter de winkel zit. Kom gezellig een keer langs om ook de geur van vers brood en koekjes te ruiken!"

"Bakkerij Dijkzeul is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij in Vijfhuizen, gelegen tussen Hoofddorp, Heemstede en Haarlem in. Onze brood- en banketbakkers maken alles zelf in de bakkerij, die achter de winkel zit. Kom gezellig een keer langs om ook de geur van vers brood en koekjes te ruiken!"
Adres: Kromme Spieringweg 535, 2141 AK Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0235581329
Stad: Vijfhuizen
Route: Kromme Spieringweg 535
Postcode: 2141 AK


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Dijkzeul Vijfhuizen Facebook, Horeca bakker Amsterdam, HEMA
Recensies
Als ex bakker is dit voor mij een heerlijkheid! Doet me denken aan vroeger! Nog een "echte" bakker. Kwalitatief een topper! En erg lief personeel......ben ik nog gevoelig voor!
Geweldige bakker. Heerlijk Gebak, soesjes, brood enzovoort. Leuk en vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel lekkere eierkoeken
De beste Bakker in de regio! Koop er al vele jaren mijn brood. Heerlijk. En regelmatig leuke aanbiedingen.
Wat een top service van dit familiebedrijf! Ze daagden ons uit om toch hun bruidstaart te komen proeven en zonder ons te verplichten haalden ze ons door hun fantastische smaken over om toch voor een kleine bruidstaart te gaan. Bovendien dachten ze me ons mee over de petit fours en tompoucen die wij graag in dezelfde stijl wilden bestellen. In de laatste 2 dagen voor onze bruiloft hebben we 2x contact moeten hebben om onze bestelling bij te werken. Hier maakten zij totaal geen probleem van en er werd zelfs meegedacht om de petit fours feestelijk in te pakken om deze mee te kunnen geven aan de gasten omdat we vanwege de maatregelen niet mochten borrelen met onze ceremoniegasten. Echt top!
Heerlijke bevrijdingstaart! Met ze,n allen lekker van gesmult ;
Wat een heerlijk authentiek bakkertje! Fantastische moorkoppen, echt waar voor je geld!
Uitmuntende bakkerij!! Al meerdere malen prachtige taarten laten maken voor speciale gelegenheden, en elke keer weer verrast met het resultaat. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp, en niets is onmogelijk! De taarten zelf smaken ook nog eens heerlijk. Ik ben en blijf een trouwe klant :
Heel klantvriendelijk en altijd vers lekker brood. Mijn ouders en ik zijn bekend bij de bakker en we hebben een hele fijn persoonlijke band met het winkel personeel.
Gewoon een fijne goede ouderwetse bakker welke overigens prima met zijn tijd meegaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid