facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij d'n Bekker

Adres: 27 Kerk Straat, 5443 AA Haps
Telefoonnummer: +31485318271
Stad: Haps
Route: 27 Kerk Straat
Postcode: 5443 AA



op zoek naar gerelateerd: Aanbiedingen Bakkerij Den Bekker, Bakkerij Mill, Bakker Boxmeer, bakkerij d'n bekker mill, Bakkerij d n Bekker vacatures, Den Bekker taart, Bekkers Bakkerij Eindhoven, Bakkerij Cuijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Creij Dairy Van Creij Dairy 1 km Van Creij Dairy is een modern melkveebedrijf gevestigd in Haps.
Recensies
Heerlijke worstenbroodjes. En lekker warm gemaakt in de winkel.
Heerlijk brood, gebak en worstenbroodjes.Thuis laten bezorgen of je bestelling afhalen is geen probleem. Goede service en kwaliteit.
Geweldig lekkere worstenbroodjes in verschillende smaken. Aanrader.
Vriendelijk en lekkere worstenbroodjes.
Prima kwaliteit
Het lekkerste gebak koop je hier. Ook heerlijk brood. Voor een prima prijs. Nu ook een vestiging in winkelcentrum in Cuijk. Super handig als je daar de rest vd boodschappen doet. Neem je meteen brood van d'n Bekker mee. Iedere maand een ander brood van de maand. Heel fijn voor de afwisseling.
Ik eet alleen brood van hier. Dat zegt genoeg toch.
Een geweldige bakkerij met zeer klantvriendelijk personen die daar werken
Tijdens het kopen van een auto op oudejaarsdag, jaren geleden hier langs geweest om nog wat oliebollen, etc. te kopen. Bleken zo lekker te zijn dat ik hier elk jaar mijn bestelling plaats en afhaal. Echt heerlijke oliebollen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid