facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Bosman

Bakkerij Bosman
"Bakkerij Bosman heeft 7 winkels in Rijswijk, Voorburg, Den Haag en Nootdorp. Bakkerij Bosman is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij waar nog steeds het familiegevoel heerst. Elke nacht nog worden ambachtelijke producten gebakken zoals het van oorsprong is bedoeld en waar kwaliteit en smaak voorop staat. Niet voor niks zeggen wij: 'Ambacht maakt ons brood'"
Adres: Paradeplein 22 , Nootdorp 2632 GG, NL
Telefoonnummer: 015 310 9185
Stad: Nootdorp
Route: Paradeplein 22
Postcode: 2632 GG



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Bosman Nootdorp openingstijden, Bakker Rijswijk herenstraat, Bakkerij Bosmans, Bakker rijswijk colijnlaan, Bakkerij Roodenrijs Rijswijk, Bakkerij van Kempen, Bakkerij Bosman facebook, Bakkerij Rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ammerlaan Ammerlaan 49 meter Ik kom sinds een paar maanden samen met mijn schoonzus bij u in de winkel. Gezellig e...
Recensies
Normaal gesproken een bakker met kwaliteit. Echter is die kwaliteit ver achteruit gegaan. Brood met veel luchtgaten, hartige snacks zijn ook anders t.o.v. ongeveer 1,5 jaar geleden. De prijzen daarentegen zijn als een raket de grond uit geschoten. Inflatie e.d. oké, maar dit is pure diefstal. Jammer, ik kwam hier graag.
Pas op dat je hier niet op het terras gaat zitten om wat te bestellen van de bakkerij. Ze rekenen bordengeld! We moesten € 8,30 afrekenen om 2 gebakjes op een bordje te geserveerd te krijgen met een prijs van €4,50 in de winkel. Hier wordt niet duidelijk over gecommuniceerd. Pure diefstal. Mij zien ze hier niet meer terug. Als reactie op de eigenaar: Het gaat niet om de prijs, maar om transparantie. Hoe u uw bedrijf wil leiden is uw zaak. Daarmee ook de prijsstelling, maar u dient hier wel transparant over te zijn. Nu voel ik me als klant bekocht. Dat lijkt me niet de bedoeling.
Gebak is niet geprijsd, dus het te betalen bedrag is steeds een verrassing. Twee oranje tompoucen bleken maar liefst € 5,60 te kosten. Je verwacht dan uiteraard een topproduct. Helaas was het bladerdeeg zo zacht als boter en kon je de tompouce als het ware naar binnen slurpen. Foei! Een bakker meteen dergelijk niveau vooral qua prijs zou zich moeten schamen. Bij het melden van de klacht zei de verkoopster dat zij er ook één had gegeten en dat ze er geen last van had.... Ik ga voortaan maar naar de concurrentie aan de overkant of desnoods naar AH.
Het is hier altijd zó relaxt en fijn zitten. Een koffie, cappuccino, theetje of versgeperste jus d' orange groot of klein glas, met een broodje, gebakje of iets hartigs. Supervriendelijke medewerkers. Verschillende soorten stoelen en kussentjes, waardoor ik er ook met mijn kapotte en pijnlijke rug goed kan zitten. Door de relaxte sfeer ontstaat er meer dan eens een leuk gesprek met andere bezoekers. Ik vind dit echt een geweldige plek.
Leuk bedacht om in een bakkerij ook diverse broodjes en koffie/thee aan te bieden. Ontbijt en Lunch op de menukaart. Je kunt binnen of buiten op hun terras eten of drinken. Best lekker allemaal. Koffie ook lekker alleen het kan veel beter natuurlijk tbm Latte Macchiato. Ze hebben namelijk geen LACTOSE VRIJE MELK. Er zijn genoeg mensen die lactose intolerantie hebben en die willen ook kunnen genieten van een Latten Macchiato zonder lactose. Ano nu..... is geen luxe om dit product te kunnen aanbieden aan je klanten. Is normaal dat je het overal kunt verkrijgen. Dit is zeker een verbeter puntje voor de eigenaar. Toilet is best klein maar schoon. Gratis voor consumerende klanten.
€6,85 voor een broodje brie met sla/komkommer/honing en noten Errug duur.
Leuke winkel vriendelijk personeel En een goeie warm kopje koffie
Gezellige ruimte voor een kopje koffie of thee met een heerlijk taartje en zeer klantvriendelijk personeel
Bediening,eten broodjes ed goed, je kan er rustig even binnen zitten en een koffie met wat te eten nemen. Top.
Onbeleefde bazin...we vroegen 2 koffies..., na een halve kop drinken vonden we een dode wesp in de koffie.Op terras geen wesp gezien...trouwens, al ooit een wesp zien dalen in een tas warme koffiegeen suiker of melk.tientallen wespen te zien binnen, rond molentjes die draaien tegen muggen, vliegen en wespen... Wij meldden het, maar de mevrouw wees ons terecht dat het onmogelijk was. Echter, hun tassen staan klaar om koffie in te schenken. Hun service en klantvriendelijkheid is beneden alle pijl.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid