facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Bart

Adres: Utrechtsestraat 43 , Amersfoort 3811 LA, NL
Telefoonnummer: 033 465 5095
Stad: Amersfoort
Route: Utrechtsestraat 43
Postcode: 3811 LA



op zoek naar gerelateerd: bakker bart amsterdam, bakker bart zwolle, bakker bart prijzen, bakker bart nijmegen, bakker bart breda, bakker bart station, bakker bart haarlem, bakker bart openingstijden
Recensies
broodje en service waren prima, maar prijs verraste mij. blijkbaar kost een bepaald type broodje 1 euro extra, maar dat staat maar af en toe op het bord digitaal bord waar het scherm gedeeltelijk verandert, Als je lang genoeg wacht komt het een keer langs, en dan komt er dus bijna 20% bij de prijs van 5,50 naar 6,50. Ik heb 3x gekeken, blijkbaar elke keer op het verkeerde moment... Er werd gevraagd welk broodje, maar bij de keuze ook niet gemeld dat mijn keuze broodje een meerprijs betekende. wat trouwens wel netjes gebeurde bij het gekookte eitje extra De standaardprijs stond natuurlijk wel continue op het bord.. Hoe het wettelijk zit maakt me niet uit, maar ik ben niet juist geïnformeerd, waardoor ik me opgelicht voel. Deze Bakker Bart sla ik voorlopig over!
het broodje was niet compleet en zonder aandacht in elkaar gezet. het andere broodje kwam helemaal niet en in plaats daarvan zaten er andere simpele broodjes bij. het drinken was niet wat ik had besteld en was duidelijk over de datum. ik heb gebeld en de medewerkers gaven als reden dat ze het druk hadden. ze zeiden dat ze geen geld konden terug geven. en ook geen nieuwe bestelling wouden opsturen. na lange discussie gingen ze wel proberen om nieuwe te bezorgen, 2 uur later kwam dat binnen. ik zou niet nog een keer bestellen.
Ik had net een beschimmelde muffin...
Salade besteld. Medewerker had zo te merken niet eerder gemaakt en belegde zeer karig. 3 kleine stukjes tomaat en 3 kleine stukjes komkommer. Mini lepeltje pijnboompitten. Ook de prijs van de salade is verhoogd. Ipv dat het even netjes verdeeld werd, werd alles zo in het bakje gekwakt. Daarnaast kreeg je in het verleden altijd een kaasstengel of ander simpel broodje bij je salade, ook daar hadden de medewerksters nog nooooit van gehoord. Dit was de laatste keer dat ik hier wat heb gehaald. Onvriendelijke medewerkers ook.
Zelden zo honds en zonder aandacht geholpen in een winkel. Geen aandacht voor de bestelling. Na betaling per pin hebben we alleen nog de rug van de verkoopster gezien en geen groet meer gehoord. Zelfs de basisvaardigheden waren haar vreemd.
De jonge meisjes achter de balie staan lekker dom te lachen met elkaar terwijl er in 5 minuten nog geen broodje gesmeerd wordt.
Nu alweer 4e keer op een rij dat er dingen besteld zijn via de website en nog niet klaargemaakt zijn bij aankomst in de winkel. Word elke keer beweerd dat er niets is besteld en moeilijk gedaan of er is betaald. Als de website niet naar zijn behoren werkt is dit de fout van Bakker bart zelf en niet van de klant zelf. Klant is koning, toch? Bovendien zijn er nauwelijks broodjes rond een bepaalde tijd. Enorm jammer, want je besteld iets en hoopt dat je dat dan krijgt. Een italiaanse bol kost namelijk duurder dan een ander broodje en dan zie ik het verschil van het geld niet terug. Mij zien jullie niet meer terug.
Kwalitatief goed, lekker brood/broodjes en prima service. Wel ruimte voor verbetering. Wat lijkt te komen door gebrek/onderbezetting aan personeel. Ook gewoon medelijden met het jonge personeel dat met zijn 2e de hele winkel moet runnen. Zo kun je de klanten niet bieden wat je ze wil bieden. Neem meer mensen aan of plan er meer in!
Broodjes zijn prima, maar de winkel moet echt opgeknapt worden! De pizza broodjes liggen in de toonbank zonder glas ervoor, andere glazen zijn gebroken. Het ziet er gewoon allemaal vies en onsmakelijk uit!
Bakker Bart zie je met veel filialen in heel Nederland. Ze hebben allen dezelfde uitstraling en visie o.a. over kwalitatief goede producten, verse, ambachtelijke waar en naast brood en banket diverse kant en klare broodjes met zelf te kiezen beleg, om mee te nemen of ter plaatse op te eten. Daarvoor zijn er meestal tafeltje en stoeltjes of een terras. Hier in Amersfoort is dat een beetje karig, maar daarin kunnen de Bart's ook verschillen. Bakker Bart is een echte ambachtelijke bakker, een warme bakker dus, maar wel een eigen fabriek, niet in iedere winkel wordt gebakken. Bakker Bart is een franchiseketen van bakkerswinkels op toplocaties. De formule wordt geleid en ondersteund door Bart's Retail B.V., de franchiseorganisatie. In 1977 werd de eerste Bakker Bart geopend in Nijmegen en sindsdien zijn ze doorgegroeid naar 170 winkels. Alle Bakker Bart-winkels werken met vers deeg en verse broodjes en verse waar. Het assortiment bestaat uit: brood brood, broodjes onbelegd en stokbrood, vlaaien, belegde broodjes, snacks te weten hartige- en zoete snacks, en dranken. In Amersfoort is dat ook allemaal verkrijgbaar en er zijn enkele tafels en stoelen om de etenswaren ter plaatse te kunnen nuttigen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bakkerij Bart.

Amersfoort bakkers

openingstijden, locatie, vervoer. Utrechtsestraat 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bakkerij Bart adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bakkerij Bart. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bakkerij Bart delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boersma Bakkerij Boersma Bakkerij 638 meter Super heerlijk brood!! En als je een keer iets speciaals wilt, ben je hier op het jui...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid