facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Bart

"Bakkerij en lunchroom. De verste broden van Best en ruime keuze uit diverse harde en zachte broodjes, hartige en zoete snacks en gebak. Of kom gezellig een belegd broodje, panini of salade eten bij ons! Ook voor afhaal. Zin in koffie met gebak? Ook daarvoor zit u bij ons aan het juiste adres. Tot snel!"
Adres: Boterhoek 155, Best
Telefoonnummer: +31499474767
Stad: Best
Route: Boterhoek 155



op zoek naar gerelateerd: Bakker Bart Zaltbommel, Bakker Bart afbakbroodjes, Gezondste broodje Bakker Bart, Maïsbrood Bakker Bart, Bakker Bart openingstijden, Bakker Bart taart, Bakker Bart lunch, Bakker Bart broodjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breadpoint Breadpoint 449 meter Eenvoudige Chinese bakker met lekkere typische Chinese zoetigheden.
Danimo's Danimo's 1 km De taart die ik besteld had zag er prachtig uit en smaakte heerlijk
Bakker Paul Bakker Paul 2 km Broodjes zijn of niet vers of uitverkocht.
Recensies
Op het eten niks aan te merken, dat was prima. 1 meisje was hard aan het werk terwijl er steeds meer mensen binnen kwamen voor een bestelling, bleven er 3 gewoon pauze houden. Ik snap dat je pauze moet nemen. Maar ff 5 min je collega helpen uit collegialiteit is wel zo netjes. Buiten dat er door collega's niet bijgesprongen werd, merkte je dat er toch een aparte sfeer onderling hing. En voordat je gaat zitten met z'n 3, zorg dat je de zaak weer een beetje schoongemaakt hebt met alle tafels die vol kruim lagen en de grond was niet om aan te zien. Nogmaals, ik begrijp dat er pauze gehouden moet worden maar collegiaal was het niet en het had mss ook ff 2 om 2 kunnen zijn..
Kwam voor een to good to go in de ochtend met het idee dat ik gelijk naar werk een goeie koffie mee kon nemen : dat was teleurstellend machine stuk ! Konden zij niks aan doen natuurlijk ! Brood en service verder prima !
Onvriendelijk personeel, kan niet tegen feedback, zat kraakbeen in de stukken kip, duidelijk zichtbaar, nee dat kon echt niet. Pannini was slap omdat het in aluminiumfolie werd meegegeven ipv in een bakje en een zakje.
Ik heb nu de bbq chicken pizza van 3 euro pure peper kip proef je niks van alleen peper met deeg
Ik moet zeggen dat alle andere horeca gesloten was, want anders waren we hier niet gaan zitten. Toch een goede ervaring gehad. Vriendelijk personeel dat heel hard werkt. Lekker worstebroodje gegeten en koffie en thee smaakten ook goed. Veel zitplekken. Prima plekje om nog een keer te pauzeren tijdens shoppen
Ook om gezellig even kopje cappuccino te nemen met iets lekkers erbij en daarna natuurlijk ook wat meenemen voor thuis.
Ze waren iets vergeten in mijn bestelling waar ze al een dik uur over deden, ik dus bellen dat ze het vergeten waren. Proberen ze eerst te ontkennen dat ze het vergeten waren. Algoed, zeggen ze dat ze het zouden na leveren. Ik heb weer een dik uur hiervoor kunnen wachten terwijl we op loopafstand nog geen 5 minuten van deze toko zitten. Uiteindelijk bel ik of ze nog komen en word mij verteld dat ze onderweg zijn, daarna heb ik nog een half uur kunnen wachten. Top zaak dit! Het broodje was wel lekker, ik zelf ga hier niet meer laten bezorgen door Bakkertje Bart.
Vriendelijk personeel goede kwaliteit brood en gebak...
Prima zaak. Helaas weet hè tpersoneel.soms niet wat er precies op de broodjes "hoort" en heb ik meermaals een kids menu besteld waarbij men elke keer moet navragen wat het is. Het zou professioneler overkomen als men de broodjes steevast hetzelfde zou maken en steevast naar dezelfde toevoeging zou vragen. Evenzo verwacht ik dat men de eigen menukaart kent.
Zeer mooie zaak met lekkere krokante broodjes die je ter plaatsen kan consumeren. Het personeel is super vriendelijk en professioneel. Deze zaak is dan ook een echte aanrader ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid