facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Wonen

Bakker Wonen

Geschiedenis

Woonwensen worden werkelijkheid bij Bakker Wonen. Kijkt u ook een eens op onze site.



"Ontdek Bakker Wonen: 4000m2 wooninspiratie. Sinds 1923 een vertrouwd adres voor Meubelen, Vloeren, Raamdecoratie en Interieuradvies in Enschede Glanerbrug."
Adres: Gronausestraat 1088, 7534AP Glanerbrug
Telefoonnummer: 053-4611223
Stad: Glanerbrug
Route: Gronausestraat 1088
Postcode: 7534AP



op zoek naar gerelateerd: Bakker Wonen facebook, Design meubels Enschede, Nieuwe bakkerij glanerbrug, Meubelwinkel Hengelo, Banken Enschede, Meubelzaak meubelplein Enschede, Meubelzaak Enschede, Meubelzaak Oldenzaal
Recensies
We hebben veel meubelzaken bekeken en bij toeval kwamen we bij Bakker Wonen meubelen. Hier konden we in 1 keer slagen voor de meubelen die we graag wilden hebben. Wat een mooie spullen voor een betaalbare prijs ook. Service is ook perfect en zijn zo blij met onze nieuwe meubelen. Zeker een aanrader! Ons huis en tuin is nog niet helemaal klaar zoals op de foto's ook te zien is, maar we gaan de goede kant op.
In één keer geslaagd voor alles wat we nodig hadden. Goed afspraken mee te maken en denken fijn met je mee als je dat wilt en als je rustig rond wil kijken dan kan dat ook. Al met al zijn wij er heel erg tevreden mee!
Fijne meubelwinkel, Goed personeel. Laten je met rust als je lekker wilt kijken. Maar als je ze nodig hebt zijn ze er voor jou. Zonder dat ze opdringerig zijn. En de prijs klopt ook nog. En de rest is smaak.
Fijne zaak met vriendelijke medewerkers en vooral ook goede afterservice.
Vriendelijke mensen. Hebben de tijd voor je en denken mee met wat je wil en bij elkaar past.
Mooie winkel, mooie meubels, klantvriendelijke eigenaren.
Zeer professioneel en klantgericht.
Goede meubelzaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid