facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Wijnand

Bakker Wijnand

Info

Vers van het land, eerlijk bereid en puur van smaak. Of het nu gaat om ‘t zelfbedachte brood Smokey Texas, een fris Appelboompje of een bijzonder verpakt relatiegeschenk als de streekeigen Krentenwegge.

Geschiedenis

Volg ons ook op twitter @bakkerwijnand
#wereldbakker



"Vers van het land, eerlijk bereid en puur van smaak. Of het nu gaat om Robuuste broodsoorten, fijn banket, chocolade of een bijzonder verpakt relatiegeschenk als de streekeigen Krentenwegge. U proeft meteen waar Wereldbakker Wijnand bekend om staat: een klassieke bereiding op z’n Achterhoeks met verrassende smaakcombinaties bedacht door de bakkers zelf.Wereldbakker Wijnand gelooft in de kracht van verse zelf gemaakte producten. Puur betekent meer smaak. In deze winkel vindt u dus geen kant-en-klare taartbodems en zien de home made gebaksschelpen er allemaal anders uit. Het seizoen is de inspiratiebron voor een snel wisselend assortiment."
Adres: Huenderstraat 2, 7245 BJ Laren
Telefoonnummer: 0573-401339
Stad: Laren
Route: Huenderstraat 2
Postcode: 7245 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K)Ókidokikeeks K)Ókidokikeeks 77 km Cupcakes, Taarten voor elke gelegenheid & workshops!
Patisserie Jane Patisserie Jane 78 km Zaterdag de 16e oliebollen gekocht bij de kraam van Patisserie Jane. Zulke lekkere ol...
Tetteroo - Bakkers Sinds 1949 Tetteroo - Bakkers Sinds 1949 78 km De zaken zijn open op weekdagen. Een heel uitgebreid assortiment brood en gebak. Alle...
Recensies
Een weekje vakantie in Harfsen en minimaal vijf bezoeken aan deze fantastische bakkerij. Wat een hartelijke mensen en ieder product hebben wij als een feest ervaren. Gebakjes zijn als schilderijtjes en bij de bonbons moet je ervoor waken dat je niet te gretig wordt en in je vingers bijt. Onze vakantie in Harfsen is ten einde maar onze diepvries ligt gevuld met actieve herinneringen. Oh ja, ik heb wel van één ding spijt.... Onze vriezer had nu gevuld moeten zijn met die geweldige appelgebakjes. Dat is een hard leermoment geweest.
Even pauze op een mooie augustus dag bij Wereldbakker Wijnand. Heerlijke broodjes genuttigd met echt goede koffie erbij. Die werd gebracht vòòr bij het zitje. Drukke onderneming. Behulpzame en vriendelijke medewerksters. Het lijkt wel vakantie Albert staat er ook nog steeds fris en fruitig bij!
Met recht wereldbakker. Ontzettend veel keuze in producten met de grootste passie zelf bereid. Als we even in de buurt zijn gaan we altijd even langs voor wat lekkers.
Zo, wat een belevenis! Toevallig liepen we tegen deze winkel aan. Met de beste bonbon van Nederland. Ik ben niet zo van zoet dus heb deze niet gekocht. Wel de croissants, boomschors, brood en voor bij de koffie als traktatie lekkere kleine koekjes. Wat een zaligheid om daar te lopen, te ruiken en later te smullen van heerlijk warm brood. Wat een ontdekking dit!
Wereldbakker en Chocolaterie Wijnand heeft naast heerlijk brood en broodjes ook een groot assortiment chocolade producten. Tevens heerlijk gebak, koffie to go en belegde broodjes. Een aanrader.
Een hele fijne bakker ,ook lekkere koffie en niet te vergeten de heerlijke kaneel cake en ook de bonbons heerlijk
Man biecht op: ik eet na elke etappe van het Pieterpad koffie met appelgebak. Dan kom je in die 26 etappes best wat varianten tegen. Van heel slechte looking at you, Rolde! tot heel, héél goede. En met stip staat Wereldbakker Wijnand bovenaan met hun eenspersoons appeltaartje met spijs!. Maar ook hun appelcake wordt niet verkocht als eenspersoons, maar…. is heerlijk! En dan heb ik het niet eens over hun prijswinnende bonbons. Ik woon helaas niet in de buurt, maar probeer zeker nog eens langs te gaan!
Heerlijke bonbons en brood, eigenlijk is hier alles lekker!
Heerlijke bonbons en cake. Vanavond helaas direct opgegeten, hoop te kunnen slapen.
Dan bedenk je jezelf op zondag dat je een taart bent vergeten te bestellen. Je stuurt een e-mail in de hoop dat ze hem lezen en de taart met een foto erop toch noch op tijd gemaakt kan worden. Binnen een uur heb ik reactie van Wijnant dat de taart nog gemaakt kan worden en maandag voor de middag klaarstaat. Dat is nog eens service!! Wijnant en team, super bedankt. Gerko Roekevisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid