facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Wiebrand

Info

Bakker Wiebrand bakt overheerlijk brood brood met smaak op basis van desem. Brood uit de Europese traditie. En bood zonder kunstmatige toevoegingen.



"Bij coöperatie Graanrepubliek draait alles om smaak. Om ons voedselsysteem continue te verbeteren voor de allerbeste smaak werkt iedereen en alles met elkaar samen. En dat begint in de grond. Hoe lekkerder de bodem hoe beter de smaak. Onze producten schudden smaakpapillen wakker. Ontwikkeld door onze boeren én de makers in samenwerking met het land zelf."
Adres: Oudezijl 1, Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 0629822301
Stad: Nieuweschans
Route: Oudezijl 1


Recensies
Zeer goede selectie en personeel dat bij elke vraag zijn best doet. De prijzen zijn zeer redelijk voor de kwaliteit. Brood erg lekker en smakelijk Pasta & Co We komen graag terug. pk Een kaart in het Duits zou niet slecht zijn! Tot snel
Wat een schitterende locatie en rondleiding. Van korrel tot borrel maar ook heerlijk brood. Allemaal producten uit de omgeving en zoveel mogelijk oude smaken terughalen. Mooie doelstelling die geheid gaat lukken.
Zeer leuke locatie met kwaliteit producten. Wij zijn er met een groep geweest en alles inclusief het eten was super verzorgd!
Hoewel het officieel nog niet open is, is het toch al erg gezellig en boeiend. Lekkere dingen geproeft en gekocht!
Erg leuk en interessant! Aanrader als je in de buurt bent.
Gisteren een prachtige middag gehad. Rondleiding door de bakkerij, brouwerij en distilleerderij gehad met een uitvoerige en deskundige uitleg over de verschillende technieken en ambachten die in dit prachtige gerestaureerde en ingerichte pand samenkomen. Na afloop van de rondleiding een proeverij van de verschillende producten die in eigen huis worden gemaakt. Toplocatie met enthousiast en deskundig personeel. Aanrader!
Wat ontzettend leuk om de hele keten van het graan te kunnen volgen. Van boer tot bier tot brood. De rondleiding is absoluut een aanrader!
Hele fijne plek. Brouwerij. Winkel. Restaurant. Prachtinrichting.
Van graan tot eindproduct. Kijk hoe het gemaakt word.
Prachtig gebouw, mooie nieuwe bestemming
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid