facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker van Maanen Uithoorn

Bakker van Maanen Uithoorn

Info

Van spelt- en duinenbrood tot en met de lekkerste taarten, hofleverancier Van Maanen heeft het. Je proeft weer de ambachtelijke smaak van vroeger.

Adres: Amstelplein 77, 1421 SB Uithoorn
Telefoonnummer: 0297525154
Stad: Uithoorn
Route: Amstelplein 77
Postcode: 1421 SB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Birgit's Bakery Birgit's Bakery 222 meter Bijzondere op maat gemaakte taarten, bruidstaarten en het geven van workshops. Bestel...
Plooy brood en banket Uithoorn Plooy brood en banket Uithoorn 2 km Rond uit slecht. Zwaar overpriced voor een croissant met worst een cola en een pizza...
Recensies
Door de week uitstekend. Niks dan goeds . Maar zondags zeggen ze gewoon om 2uur we gaan sluiten. Daar heb ik iets tegen de leiding wat van gezegt . Het is toen even goed gegaan . Maar afgelopen zondag was het weer terug . Twee hele oude mensen ,werd gezegt we sluiten ,ze zaten net om half drie . De koffie machine is uit , Tot mijn verbaasdig ,kreeg een mevrouw die later kwam wel koffie wel in een beker . Een meisje die moest bedienen was liever lui dan moe ,en Maar kletsen . Een ander mevrouw die werkte hard .en dat is me opgevallen die is er zondags meestal . Echt een klant vriendelijke mevrouw . Die jonge meisjes en jongens vinden kletsen belangrijker dan de mensen helpen. Zo ik heb gezegt . Sorry dat ik dat goed zie allemaal . Maar ik jaren dat werk ook gedaan .
Wat een super bakker is dit. Iedere week weer heerlijk brood voor het weekend. Grote bollen spelt of mais, olijf brood, walnoot brood allemaal even lekker. Maar ook het gewone volkoren duin brood.
De bediening in de lunchroom zou eens vaker om zich heen moeten kijken, er wordt veel met elkaar gepraat achter in het keuken terwijl er klanten zitten te wachten om bediend te worden. Tafels worden ook niet snel afgeruimd wat een rommelige indruk geeft. Jammer.
Vlot geholpen door vriendelijk personeel. Helaas geen brood met sesamzaad, maar wel harde mokka's! Goeie bakkerij.
Heerlijke producten, middelmatige service en slechte beschikbaarheid. Prima bakker met heerlijke producten. Vooral de broodjes zijn meer dan prima. Probleem is, ze zijn te vaak te snel op. Als je weet dat ze snel gaan, zeker in het weekend, zorg van voor voldoende beschikbaarheid. Goed voor de klant en goed voor de omzet. Daarnaast wordt er redelijk vrij omgegaan met openings- en sluitingstijden. Ze zien de mensen buiten wachten en blijven stoïcijns met elkaar bezig of met andere dingen.
Fijne bakker, met de Kerst dagen de fijnste chocolade taart, ook het brood en banket zijn geweldig en een gezellige hoekje om heerlijk even te lunchen, met de lekkerste hapje. Alleen het Amstelplein is ontzettend moeilijk te bereiken al heel lang... .
Goeie koffie met vriendelijke dames.
Ook nog een gezellige koffie tentje Met gebak
Op Koningsdag verwacht ik verse oranje soezen.. En zeker géén bevroren slagroom! Om 9 uur 's ochtends SLECHTE ZAAK!!!
Super goed ontbijt en lunch eet hier geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid