facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Travel Touringcars

Bakker Travel Touringcars

Info

De touringcars van Bakker Travel bieden al meer dan 35 jaar personenvervoer in binnen-en buitenland!!

Geschiedenis

Bakker Travel verzorgt al meer dan 35 jaar personenvervoer. De bussen en touringcars van Bakker Travel bieden personenvervoer voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, personeelsvervoer, airport- en hoteltransfers, congresvervoer,excursies, groepsreizen, dagtochten & rolstoelvervoer vanuit Noord Holland door heel Europa.

Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we elk gezelschap van dienst zijn. Wij zetten graag onze ervaring en creativiteit voor u in.

Onder de naam Hooyberg Reizen verzorgen wij dagtochten, groepsreizen en excursies in Nederland en buitenland. Of het nu gaat om een dagtocht naar de Brocante markt in Lille, een excursie naar Toscane, een concertbezoek of klaverjasreis : wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis!

Onder de naam De Sneeuwberg verzorgen wij pendelbus reizen naar diverse wintersportgebieden in Oostenrijk en Italië. Wanneer u zelf een accommodatie regelt en op zoek bent naar een voordelige en duurzame manier om op de wintersportbestemming aan te komen, dan is een pendelbus van De Sneeuwberg een uitstekend alternatief voor auto, trein of vliegtuig.

Kijk voor meer informatie op: www.bakkertravel.nl | www.hooyberg.nl | www.sneeuwberg.nl

Specialismen
Touringcars, Groepsreizen, Bus huren, Dagtochten, Meerdaagse reizen, Pendelbus naar Wintersport gebieden



"Bakker Travel verzorgt al meer dan 100 jaar personenvervoer. De bussen en touringcars van Bakker Travel bieden personenvervoer voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, personeelsvervoer, airport- en hoteltransfers, congresvervoer,excursies, groepsreizen, dagtochten & rolstoelvervoer vanuit Noord Holland door heel Europa.Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we elk gezelschap van dienst zijn. Wij zetten graag onze ervaring en creativiteit voor u in.Onder de naam Hooyberg Reizen verzorgen wij dagtochten, groepsreizen en excursies in Nederland en buitenland. Of het nu gaat om een dagtocht naar de Brocante markt in Lille, een excursie naar Toscane, een concertbezoek of klaverjasreis : wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis!"
Adres: Loodsweg 5, 1525 RH Westknollendam
Telefoonnummer: 0756217537
Stad: West-Knollendam
Route: Loodsweg 5
Postcode: 1525 RH



op zoek naar gerelateerd: Bakker Travel vacature, Bakker Wormerveer Bus, Bakker Travel facebook, Touringcar huren, Bakker Reizen, Bakker Travel Flixbus, Bakker dagtochten, Hellingman
Recensies
Chauffeur van Bus 138 die op 17april als een losgeslagen gek volgas door Amsterdam rijd moet per direct van de bus af voor dit goed mis gaat.
Ieder jaar met ons bedrijfsuitje huren we een bus bij Bakker Travel. Diverse chauffeurs gehad en ze proeven de sfeer goed aan. Mooie, nette en schone bussen en een goede communicatie.
5 sterren verdiend. Ik ben bijzonder goed geholpen door dit bedrijf. Aanrader.
Afgelopen weekend via Bakker Travel twee bussen geboekt. Communicatie vooraf duidelijk en goed. Chauffeurs kwamen keurig volgens afspraak op tijd aan bij Amstel Station voor onze heenweg richting Bloemendaal. Echter, op de terugweg dacht 1 chauffeur van Bakker Erik dat hij in Bloemendaal aan Zee gewoon kon vertrekken, 5 minuten later dan afgesproken, zonder met ons contact te hebben gehad én met een halfvolle bus waar onbekende mensen in zaten, waardoor de juiste mensen die wel recht hadden op een plek alsnog dure taxi’s hebben moeten betalen richting amsterdam en het treinstation. Schandalig en schaam je diep Erik. Ik heb de bus met jou tegen proberen te houden, maar je gooide de deur gewoon dicht en later op de telefoon toonde je ook geen enkele vorm van empathie. Andere chauffeur van Bakker die wel netjes bleef wachten en ons keurig heeft geholpen, dankjewel voor de goede zorgen. Erg vriendelijk. Zo hoort het! Klantenservice wel gesproken op de avond zelf, maar konden niets betekenen. Wel bedankt voor het snelle schakelen.
Altijd goede ervaring mee met flixbus reizen. Vorige week was ik mijn paspoort vergeten in hun bus, gelukkig kon ik hem de volgende dag zonder problemen ophalen
Erg geschrokken van rijgedrag, notabene met bus vol voetballers. Bumperkleven, rechts inhalen, van de weg drukken, te hard rijden. Veel 5 sterren recensies zijn hier geschreven door personeel om de vele onvoldoendes te compenseren. Dat typeert het bedrijf. Ga er niet mee in zee.
Met Pinksteren naar voetbaltoernooi in Denemarken geweest. Erg aardige en vriendelijke buschauffeur. Hij reed netjes en hield zich keurig aan de verkeersregels. De touringcar was comfortabel en met goede airco.
Sorry verkeerde reisorganisatie. Moet Bak reizen zijn.
Ik ben een Flixbus medewerker in Brussel Noord. Werken met de chauffeurs van Bakker is altijd een plezier.
1x met zo'n bus van hun mee geweest, aso chauffeur en zocht met iedereen ruzie, erg agressief... eens en nooit meer!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid