facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Training en Therapie

Bakker Training en Therapie

Info

Wij zijn een moderne fysiotherapiepraktijk met een breed aanbod van verschillende therapieën. Zowel in Stiens als in Hallum hebben wij een vestiging. Daarnaast houden wij zitting in het dorpshuis te Marrum.

Geschiedenis

Bakker Training | Therapie is een moderne praktijk met vestigingen in Stiens, Hallum en Marrum. Wij gaan voor zorg op maat. De vraag van de cliënt staat daarom altijd voorop. Zo vinden wij voor iedere klacht een passende therapie.

Ieder z’n eigen therapeut. Dat is onze insteek. Wij stemmen af op wat de cliënt nodig heeft. Zie onze specialisten als een soort casemanager. Zij kijken naar wat er allemaal speelt, en welke opties je hebt. Onderling werken ze intensief samen met als doel: het vinden van de beste zorg en therapie voor jou.

Wij hebben ook nauw contact met huisartsen, ziekenhuizen, thuiszorg en andere instellingen. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij de behandeling krijgt die je nodig hebt. Want jouw bewegingsvrijheid is ons doel.
Passende therapie voor iedere klacht

Gaat vrijuit bewegen niet meer zo gemakkelijk? Klachten als gevolg van een medische behandeling? Een blessure opgelopen tijdens het sporten? Voor iedere klacht vinden wij de juiste therapie. Wij bieden verschillende specialisaties, behandelingen en oefeningen voor uiteenlopende klachten.

Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

- nek-, rug-, arm- en/of beenklachten
- sportblessures
- hoofdpijn en/of duizeligheid
- klachten bij aandoeningen als: artrose, Parkinson, COPD, diabetes
- oedeemtherapie
- begeleiding van kankerpatiënten tijdens de ziekte en in de herstelfase
- (klachten door) overgewicht
- herstel na hersen- of hartinfarct
- ademhalings- en spanningsklachten
- gezondheidstesten en trainingen



"Bakker Training Therapie is een moderne praktijk met vestigingen in Stiens, Hallum en Marrum. Wij combineren denken met doen. Wat zijn de oorzaken van de symptomen en klachten? Wij willen niet alleen de symptomen bestrijden maar liever ook de oorzaak.Wat je klacht ook is, wij maken een behandelplan voor je op maat. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.Op zoek naar een passende behandeling voor jouw pijnklacht? Iedere klacht vraagt een andere therapie en werkwijze.Wij hebben ook nauw contact met huisartsen, ziekenhuizen, thuiszorg en andere instellingen. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij de behandeling krijgt die je nodig hebt."
Adres: Griene Leane 5 B, 9051 LZ Stiens
Telefoonnummer: 058 257 3410
Stad: Stiens
Route: Griene Leane 5 B
Postcode: 9051 LZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio Bakker Emmeloord, Triggerpoint therapie Friesland, Beweegprogramma Fysiotherapie, SpotOnMedics, Bakkerij Stiens, De fysiotherapeut Stiens, Manueel therapeut Stiens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FysioStiens FysioStiens 533 meter Ik heb nu ruim 5 jaar voor de Fysiotherapie Praktijk FysioStiens gewerkt. Ik heb Cor ...
Recensies
ben nu 8mnd in training, vestiging Stiens kwam binnen met overgewicht en lymfoedeem geweldige mensen die werkelijk alles voor je doen en steeds bereid zijn om je te steunen en te helpen. door de oefeningen steeds aan te passen naar de omstandigheden ben ik nu 45kg kwijt en minder oedeem. deze mensen zijn een voorbeeld voor de zorg, hoe het wel kan elke training voelt als een warm bad. professioneel, betrokken, behulpzaam, zorgzaam, maar bovendien warmte. Gerrit-Jan Knoppers Bitgummole.
Ben inmiddels 6 maand op de locatie in Hallum geweest waarbij ik onder begeleiding ben gaan trainen. Locatie in Hallum is meer dan prima. Alles is aanwezig en het is een heldere, gezellige en schone locatie. Maar wat mij het meest heeft goed gedaan is de begeleiding die ik heb mogen ontvangen. Dit was meer dan prima. Er werd goed op me gelet en werd ook gemotiveerd en gestimuleerd om de training serieus op te pakken. En het heeft resultaat gehad. Minder pijn en een betere algehele conditie. Dus zoek je een adres waar het meer dan vertrouwd is om onder begeleiding te trainen dan is dit wat mij betreft absoluut een aanrader !
De oplossing bij rugpijn, even deskundige behandeling en super resultaat!!
Leuke fijne praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid