facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Piet

Adres: 4 Uddeler Weg, 8075 CJ Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31577491213
Stad: Elspeet
Route: 4 Uddeler Weg
Postcode: 8075 CJ



op zoek naar gerelateerd: Bakker Piet webshop, Bakker Piet Elspeet nieuwbouw, Bakker Piet vacature, Bakker Piet Ontbijt, Bakker Piet high tea, Bakker Piet taart, Kaneelcake Bakker Piet, Bakker Piet Rijswijk
Recensies
Prachtige zaak, vriendelijke bediening mét toeristische tip! Lekkere koffie, met bankjes aan de overkant lockdownreview.
Heerlijke drielaags tompoucen. Mooie winkel. Alle grondstoffen komen uit een straal van 20 km van de bakkerij.
Zeer misleidende marketing op de website. Er wordt geadverteerd met puur Veluws brood met enkel Veluwse producten. En dan kijk je bij de ingrediënten en dan zit er PALMVET in.. Raapolie begrijp ik, maar een tropisch product als Palm?! Jammer want het brood is wel lekker.
Gebak was heerlijk even als de saucijzenbroodjes . normaal brood even als de bolletjes zaak ziet er netjes en aantrekkelijk uit.
Koffie to go altijd goed bij corona
Wat een heerlijkheden verkopen ze hier..... De beste bakker uit de hele omgeving van Elspeet, dus dan bedoelen we tussen Maastricht en Texel en tussen Delfzijl en Goes...... allemaal goede producten, vriendelijke dames en voor de deur wachten in de regen met een glimlach, niets meer aan doen
Ontzettend lekker spelt notenbrood gehaald super. Prima bediening ook.
Beste, deze bakker is ten zeerste aanbevolen, ze hebben een groot assortiment aan brood tot taart. De medewerkers zijn erg sympathiek en je kunt er zelfs even lekker lunchen. De broodjes bij de lunch waren erg lekker en rijk gevuld. Goede plek om te lunchen dus.
Fijne bediening, lekker kwaliteits brood - gebak en koekjes. Heerlijke plaats om te lunchen.
Wat een heerlijke belegde broodjes en gebak, op maandag verder geen restaurants open in Elspeet, maar goed ook anders dit gemist.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid