facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Piet

Bakker Piet

Info

Bakker Piet, top bakker uit Elspeet en initiatiefnemer van Puur Veluws
www.bakker-piet.nl / www.puurveluws.nl

Geschiedenis

PUUR VELUWS


De productieketen boer-molenaar-bakker is een der oudste ter wereld. Door de komst van de industrie en schaalvergroting is deze keten verwaterd. Puur Veluws gaat terug naar de basis, regionale samenwerking! Deze samenwerking stelt ons in staat om weer authentieke, eerlijke streekproducten te maken.

De uiteindelijke doelstelling is dat iedere schakel in het proces een eerlijke prijs krijgt en dat er duurzaam met de natuur wordt omgegaan. Kortom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Brood bakken is bij ons in de eerste plaats mensenwerk. Het wordt ambachtelijk gebakken, met liefde voor het vak en aandacht voor traditie en duurzaamheid. Daarom werken wij alleen met de beste ingrediënten. Wij laten zien waar onze tarwe groeit, open en eerlijk, geen kunstgrepen. De tarwe wordt vermalen op authentieke molenstenen, volgens aloude methode(de wind).

Kijk voor onze unieke streekproduct op www.puurveluws.nl

Adres: Uddelerweg 4, 8075 cj Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577491213
Stad: Elspeet
Route: Uddelerweg 4
Postcode: 8075 cj



op zoek naar gerelateerd: Bakker Piet Webshop, Bakker Piet vacature, Bakker Piet taart, Bakker Piet nieuwbouw, Bakker Piet aanbieding, High tea Bakker Piet, Bakker piet tompouce, Piet Bakker overleden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adviesdrogisterij.nl Adviesdrogisterij.nl 109 meter Er ging iets mis met het leveren via PostNL. Contact gehad en supergoed en snel opgel...
Cadeau en Zo Cadeau en Zo 160 meter
Recensies
Mooie winkel met ruime sortering brood en banket. Alles ziet er uit als om op te vreten. Leuk dat je vanuit de winkel door een groot raam in de bakkerij kan kijken. In het zitgedeelte QR code een prima opgetuigd broodje zalm gegeten. Keurige bediening. Min-puntje: het valt niet mee om deze winkel te verlaten zonder ook nog iets lekkers te kopen.
Prachtige grote zaak met veel mogelijkheden. Ondanks alle pracht zie ik wat minpuntjes: -ontbijt slechts tot 10 uur waarom? - bediening niet efficiënt, leken door elkaar heen te lopen zonder vaste taak -te weinig zitplaatsen voor een drukke zaterdag met zoveel ruimte - 1 damestoilet voor zo'n grote zaak. - onze chocomelk was niet echt warm en slagroom werd vergeten.
Ach, ach, ach! Een groot paradijs met 'gezond' lekkers, ik zou er uren kunnen vertoeven. En de salade geitenkaas was echt heerlijk. Mijn complimenten
Heel mooi bedrijf. Ziet er keurig uit. Vriendelijk personeel Denken met je mee heerlijk geluncht Komen zeker nog eens terug.
Heerlijke plek voor koffie en wat lekkers of lunch. Zeer vriendelijk personeel. Ook lekker en uitgebreid ontbijt trouwens.
Bakker Piet.... waar iedereen geniet!! Groot assortiment, prima kwaliteit, vriendelijk personeel en fijne service, heerlijke zitplekken!! Kortom, top!!
Mooie winkel bij de bakkerij. Wij kwamen voor een lunch. Mooie plank vol broodjes en soepjes. Lekker gegeten met uitzicht op de bakkerij. Bediening was slordig, tweede drankje kwam niet. Vloer onder de tafel lag vol kruimels van croissants. Tafels werden niet vlot afgeruimd. Nieuwe gasten zaten aan smerige tafel.
Fijne en lekkere bakker. Bij ons op de golfbaan werken we er al jaren mee. Top producten. Daarnaast ook erg lekker voor thuis. Mooie ruime nieuwe winkel met lunch mogelijkheid. Helemaal super
Vanmorgen met de familie van een fantastisch ontbijtbuffet genoten. Het was in één woord TOP. Vriendelijke, gastvrije bediening. Sfeervol interieur met leuke doorkijkjes naar bakkerij. Kortom: een echte aanrader!!! Familie Janssen.
Zomer 2021 Verleden jaar helaas niet bij Bakker Piet geweest door de situatie in Nederland die geen uitleg behoeft maar afgelopen week gelukkig weer langsgefietst en weer heerlijke producten gekocht. De winkel blijft excellent en het personeel heel, heel vriendelijk. Van al de bakkerijen waar ik kom, staat deze door kwaliteit en uitstraling aan de top. Ik val in herhaling, maar volgend jaar komen we graag weer langs. ‍‍ 2018: Uitstekende luxe bakkerij. We werden zeer vriendelijk geholpen en het gebak was uitstekend en de koffie goed. Zijn we in de buurt, dan komen we zeker weer langs. Sterker nog, Bakker Piet is voor mij een reden om te gaan fietsen op de Veluwe. Er zijn randstedelingen die een Piet geen goed hart toedragen, maar deze Piet moet blijven. Zeer aanbevolen! Afgelopen november 2019 weer geweest. Nog steeds een fijne zaak met aardige medewerkers en heerlijk gebak. Ik kom in 2020 weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid