facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Peeters

Bakker Peeters

Info

Facebook-pagina van Bakker Peeters

Geschiedenis

In Kessel ook elke zondag geopend van 8.00 - 11.30

Voor ons assortiment en om te bestellen, kijk op onze website www.bakkerpeeters.nl



"Het Bak Atelier verzorgd bakkerij workshops. U leert in een workshop vlaai, koekjes of bijvoorbeeld brood bakken.Groepen vanaf 6 personen kunnen een workshop boeken.Regelmatig organiseren we ook workshops op inschrijving. Volg onze socials voor meer informatie."
Adres: Baarskampstraat 44, 5995 AW Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: 077 4621218
Stad: Kessel
Route: Baarskampstraat 44
Postcode: 5995 AW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 16:00
Zondag: 08:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Bakker Helden, Kessel Bakker, Bakkerij Peeters Facebook, Vlaai bakken Kessel, Bakker Nijlen, Bakkerij Beesel, Bakkerij Peeters Tegelen, Bakker Swalmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vandaag hebben we een bakworkshop gevolgd. We hebben een rijstevla en nougatine galettes gebakken. Iedere stap wordt uitgelegd en voorgedaan. Daarna mag je het zelf gaan doen. Zeer vriendelijke en gepassioneerde eigenaren ! Koffie, thee en fris is bij de prijs inbegrepen. Als tussendoortje kregen we verse hartige madeleines. Wij vonden het een leerzame en zeer gezellige middag !
Enkele workshops gevolgd. Roel is een voormalige echte bakker. Hij leert je de vlaai van a tot z met grondstoffen bakken. Het resultaat is een heerlijke vlaai. Een aanrader als je van bakken houdt.
Heerlijke vlaaien en brood, veel keuze. Ook op zondagochtend open. Wij waren hier maandagmiddag in de zomervakantie. Fijn dat je ook nog een zithoekje hebt waar je een lekker stuk vlaai kan nuttigen met een cappuccino .
Hele leuke workshop vla bakken,was erg leerzaam en gezellig en leraar had veel geduld om het ons allemaal te lerenhet resultaat was super en lekkereen aanrader!!
Heerlijke broodjes gehaald en natuurlijk een Limburgse vlaai. En zelfs op zondag open. Wees we op tijd voor de beste keus.
We waren op bezoek bij Camperplaats Kessel en daar hebben ze een broodjesservice. Je duid aan betaald en de dag erna om 9 uur kan je het in het onthaal van de camperplaats afhalen. De croissants waren super groot en lekker. De broodjes waren ultramals. Alles was supervers gebakken. Echt lekker!
Hele leuke belevenis. Een aanrader!
Goede bakker voor brood en banket. Je kunt er binnen genieten van een lekker kopje koffie met wat lekkers. Ook is er een gezellig terrasje. Gratis parkeren voor de zaak. winkel is goed toegankelijk voor rolstoel,rollator en kinderwagen gebruiker.
Helaas helaas maar per 1mei is de bakkerij gesloten stond op de winkel afgelopen zaterdag 6 mei ,erg jammer Sorry meneer peeters had 5 moeten zijn ,maar we zullen u vlaaien missen in de betuwe
Super leuke beleving! Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid