facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker installatietechniek

Bakker installatietechniek

Info

Bakker Installatietechniek is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties en loodgieterswerk.

Adres: Rode Landsweg 10, 8085 SM Doornspijk
Telefoonnummer: 06-25494049
Stad: Doornspijk
Route: Rode Landsweg 10
Postcode: 8085 SM



op zoek naar gerelateerd: Bakker installatie advies, Bakker Techniek, Bakker cv, Installatiebedrijf, Installatiebedrijf Hardinxveld, Loodgieter Oosterwolde, Installatiebedrijf Oosterwolde
Recensies
Marco Bakker van Bakker Installatietechniek heeft fantastisch maatwerk bij ons geleverd: de badkamer is prachtig geworden! We zijn erg blij met het resultaat. We kunnen hem zeker aanbevelen als loodgieter en electricien!
Marco Bakker van Bakker Installatietechniek is een zeer deskundig installateur. Hij heeft voor ons de aanleg van het elektriciteitsnetwerk verzorgd en alles rondom de badkamer geinstalleerd. Een echte vakman die zeer precies werkt.
Op zoek naar een vakman? dan kan ik Bakker Installatietechniek zeker aanbevelen. Wat een vakwerk. Staat altijd voor je klaar, ook in geval van nood. Zeer secuur en precies. Heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid