facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Budget Store.nl

Bakker Budget Store.nl

Info

Budget meubels voor woonkamer en slaapkamer. Bakker Budget Store: goedkope verlichting, woonaccessoires en vloeren. Goedkope meubels online kopen!

Geschiedenis

Bakker Budget Store.nl uit Haastrecht: hét adres voor voordelige en stijlvolle bankstellen, stoelen, wandkasten, fauteuils, eethoeken, salontafels, matrassen, lattenbodems, vloeren, raamdecoratie, verlichting en nog veel meer!

Bakker Budget Store.nl is onderdeel van Gebr. Bakker & Zn Haastrecht. Wij bestaan ruim 150 jaar en inmiddels is de zesde generatie actief in ons bedrijf. Omdat internet een steeds belangrijkere rol is gaan spelen in onze branche, hebben wij medio 2014 naast onze gewone winkel een webwinkel geopend.

Hierdoor is ons assortiment sterk uitgebreid en is ons aanbod alleen nog maar groter geworden. U kunt in deze shop alle artikelen 24/7 bekijken en bestellen.

Wij hebben voor deze artikelen een aparte showroom en daarmee onderscheiden wij ons van andere webwinkels. U kunt hier alles eerst rustig bekijken, voor u tot aanschaf overgaat.

Of u onze showroom nu digitaal of op onze locatie in Haastrecht bekijkt; Bakker Budget Store.nl verwelkomt u graag als klant.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vaste showroom van Gebr. Bakker, waar u ook onze vaste collectie kunt bekijken. Deze winkel bevindt zich tegenover de showroom van de Bakker Budget Store.nl

Adres: Blekerstraat 11, 2851 BL Haastrecht
Telefoonnummer: 0182-501313
Stad: Haastrecht
Route: Blekerstraat 11
Postcode: 2851 BL



op zoek naar gerelateerd: Budget bank, Goedkope meubels sets, Budgetstore eetkamerstoelen
Recensies
Helaas is de winkel in Waddinxveen er niet meer... Daar kwamen we altijd heel graag. Nou ja haasdrecht is ook niet zo heel ver weg. En ook nu nog is het goed en zeer vriendelijk personeel dat ook erg behulpzaam is. Echt klasse!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid