facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Boer

Bakker Boer
Adres: Weststraat 4, 4421 AC Kapelle, Nederland
Telefoonnummer: 0113 330 511
Staat: Zeeland
District: Kapelle
Stad: Kapelle
Route: Weststraat
Huisnummer: 4
Postcode: 4421 AC


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 07:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Goede bakker die lekker brood bakt, maar ook talloze andere producten, waaronder de Zeeuwse bolus, diverse koekjes en kleingebak en een aardig assortiment hartige baksels.
ik had chocolade perenoten gekocht, de pepernoten proefde het zelfde als die van de aldi heb 2 euro betaald voor een sticker van bakker de boer grote oplichterij hier.
Net heerlijke bolussen gegeten van Bakker Boer Ma onze uitwedstrijd bij een Kapelle. Een vleugje Zeeland mee terug genomen naar West-Brabant.
Brood besteld via de webshop. Dit werkt prima, want ze waren al bezig met mijn bestelling toen ik bij opening winkel het op kwam halen. Croissantjes kwamen net uit de oven…heerlijk. Koolhydraatarm brood is verrukkelijk! Het was i.v.m. mijn keto-etensstijl als een tijd terug dat ik echt brood heb gegeten. De croissants, appelflappen en bolussen zijn door het gezin verslonden.
De webshop is super. Het gebak, brood enz die zijn erg lekker. Alleen de mensen die daar werken zijn niet echt vriendelijk en klantvriendelijk. Ze komen chagrijnig over. Dat is erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid