facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart Surhuisterveen

Bakker Bart Surhuisterveen

Info

Kom langs voor een lekkere lunch of een heerlijk bakje koffie met iets lekkers.

Geschiedenis

Wist je dat je bij Bakker Bart ook online kunt bestellen? Voor thuis, op het werk, een vergadering of een feestje. Voor jezelf, voor collega’s, vrienden of familie. Voor de lunch en elk ander moment van de dag.

Naast al het heerlijks van Bakker Bart is het ook mogelijk om de heerlijke verse broden online te bestellen. Vandaag voor 13.00 uur bestellen, betekent dat jouw broodbestelling morgen al klaar ligt.

Ervaar het gemak, de snelheid en ruime keuze.



"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"

"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: de Kolk 20, 9231 CX Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512360935
Stad: Surhuisterveen
Route: de Kolk 20
Postcode: 9231 CX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Een geweldig goeie zaak en veel keus uit heerlijk eten en met heel leuk warm en hartelijk personeel personeel
Heerlijk broodje gehad samen met de kinderen
Die ons geholpen heeft was nog al stug en keek ook wat stug en vreemd terwijl je zou denken van oohhh een klant moet even fleurig zijn en de klant goed helpen, we hadden een pizza broodje besteld werd lekker warm gemaakt en die smaakte ook wel goed en kwa parkeer gelegenheid is genoeg parkeerplaats te vinden en het is ook nog eens gratis parkeren.
Eten was goed, klantvriendelijk wat minder.
Keurige winkel met bijzonder goed en vriendelijk personeel. Daar kan de winkel in Heerenveen nog heel veel van leren. Ook moet er aandacht komen voor de steeds hoger wordende prijzen.
Heerlijk broodje gehad leuk personeel en altijd 2de bakkie koffie gratis
Fijne plek om even een bakkie met gebak te nuttigen. Vriendelijk personeel.
De bekende bakker Bart maar..., Als je er iets consumeert, dan mag je gratis naar de wc. Tegenwoordig of tegen betaling of -vaak- helemaal niet. Pluspunt voor deze bakker!
Het is niet meer zoals een paar jaar geleden. Vond het een beetje rommelig.
Broodje gezond gekocht, was zeer mager belegd, twee kleine stukjes komkommer en twee kleine stukjes tomaat, de sla was eroverheen gevlogen. Dan heb je dus een duur broodje met weinig erop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid