facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart Oss Sterrebos

Bakker Bart Oss Sterrebos

Info

Voor brood en de lekkerste belegde broodjes kunnen mensen bij Bakker Bart Sterrebos terecht. Uiteraard ook voor de lekkerste koffie met een lekkernij!



"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Sterrebos 12, 5344AM Oss
Telefoonnummer: 0412624380
Stad: Oss
Route: Sterrebos 12
Postcode: 5344AM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Bart Oss openingstijden, Bakker Bart Oss Ussen, Bakker Bart lunch, Bakker Bart Papendrecht, Assortiment Bakker Bart, Bakker Bart Leeuwarden, Bakker Bart kerst, Bakker Bart Goes
Recensies
Heerlijke koffie Hollands glorie. Broodjes ook lekker.
Baguette hete kip met pittige mayo besteld maar het hete sloeg er denk ik op dat de kip warm was gemaakt? Zeer vlakke smaak en totaal niet pittig. Jammer van de 7 euro!
Je kunt hier een lekker kopje koffie drinken. Afgelopen zaterdag hier geweest.
Bij bakker Bart hebben ze lekker brood voor een redelijke prijs.
heerlijk genieten van de lekkerste belegde broodjes en elke nacht versgebakken brood.
Lekker brood. Dus gewoon goed
Goede worstenbroodjes en saucijzenbroodjes. Maaar Net het lekkerste stuk bananenbrood gegeten in hele lange tijd ,lekker van smaak en zeer luchtig.JAMMIE smaakt naar meer.
Heerlijke broodjes vriendelijk personeel
Lekker brood, aardig personeel en leuke eigenaar &eigenaresse. Ik kom er graag om brood te kopen en als t even kan, pik ik met mn dochtertje een terrasje mee. Goddelijke ijskoffie die er in de winter helaas niet is, maar ook heerlijke gewone koffie en belegde broodjes.
Lekker eten voor een normale prijs en klant vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid