facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart

"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Winkelcentrum 44 , Malden 6581 BW, NL
Telefoonnummer: 024 388 1502
Stad: Malden
Route: Winkelcentrum 44
Postcode: 6581 BW



op zoek naar gerelateerd: Bakker Bart lunch, Bakker Bart broodjes, Bakker Bart bezorgen, Bakker Bart ontbijt deal, Bakker Bart taart, Bakker Bart Groningen, Bakker Bart lunch deal, Bakker Bart Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij 'T Kraayennest Bakkerij 'T Kraayennest 102 meter Waardeloze vertoning, het niveau bij deze bakkerij is ver te zoeken.
Bakkerij 'T Kraayennest Bakkerij 'T Kraayennest 395 meter Waardeloze vertoning, het niveau bij deze bakkerij is ver te zoeken.
Recensies
Broodjes worden maar slecht belegd , broodje zalm met naar 1 plakje zalm voor 6.25 ik snap dat we wat moeten verdienen maar je proeft meer brood dan wat anders
Lekkere koffie, 2de gratis. Ook lekkere broodjes en gebak. Gezellige sfeervolle zitjes. Kom je tijd wel door.
Jeetje..wat sta je lang te wachten op een belegd broodje...3 mensen achter de counter...maar zooo langzaam
Fijn dat je er naar toilet kunt,.
Altijd heerlijk vers brood,en hun ontbijtjes zijn top. Heel vriendelijk personeel.
Gezellige plaats om tussen de middag een broodje te eten
Altijd lekker... Helaas geen broodje bal met op het menu
Deze bakker heeft sinds een aantal maanden veel minder assortiment aan brood en sowieso veel minder voorraad. Ik heb het dan over de gewone broden die je mee naar huis neemt. Toen ik daar een opmerking over maakte gaf de dame Covid de schuld. Nou doet Covid heel veel, maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er in Malden veel minder brood gekocht wordt?
Bakker Bart is in mijn ogen een goede zaak voor een hapje eten voor onderweg. Ik kwam de winkel keten tegen doordat een kennis me die liet zien. Eenmaal binnen zag ik de aantal lekkere dingen die ze verkopen. Het eten is lekker en het personeel is vriendelijk. Ik vind het een goede plek als he het tegenkomt. En ik raad de oreo donut aan het heeft een verassende smaak die je niet verwacht maar is wel super lekker.
Lekkere broodjes. Wel duur geworden maar blijf terug komen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid