facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart

"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Harderwijkerweg 3-5 , Nunspeet 8071 EM, NL
Telefoonnummer: 0341 264 050
Stad: Nunspeet
Route: Harderwijkerweg 3-5
Postcode: 8071 EM



op zoek naar gerelateerd: Soorten broodjes - Bakker Bart, Kortingscode Bakker Bart, Bakker Bart menu, Bakker Bart vacatures, Bakker Bart ontbijt deal, Bakker Bart taart, Bakker Bart Amsterdam, Bakker Bart openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
De lekkerste bakker voor belegde broodjes, broodsnacks, lunches of voor gewoon volkoren of witbrood. In de winkel zitgelegenheid voor de lunch of een tussendoortje.
15-02-2020: Bij binnenkomst erg druk, zowel aan de tafels als mensen in de rij. We kopen snel een makkelijke snack voor onderweg en kiezen een saucijzenbroodje XL voor slechts €2,00. Bij elke hap en mond vol harde zeentjes en broodje heeft geen smaak. Na 2 happen de boel uitgespuugd en weggegooid. Dit was smerig en zou niet verkocht mogen worden, ook niet voor slechts €2,00! Bah!
Ze hebben er hele lekkere broodjes en andere dingen. Ze zijn wel iets aan de dure kant, maar dat is het helemaal waard! Vanwege de prijs dus ook 4 sterren.
Toilet direct tegen bakkerij geen gang of hal ertussen en tegelwerk en deurklink " kleverig" . Medewerkster heeft goed uitzicht op een rustige zithoek ,desondanks is deze bezaaid met kruimels. Verlaten kinderstoel vol met kruimels staat in de weg ik struikel er over en medewerkster staat er om te lachen . Mededeling van medewerkster : ik kom het zo bij u brengen, en vervolgens wijst ze in de verte waar de theezakjes staan weer door de kruimelhoek tijgeren om zelf te pakken ..... Automaten chocomel in papieren beker voor € 2,20......... Het goede nieuws is , de broodjes waren heerlijk .
De koffie was zeer matig. Kwaliteit uit de Buisman jaren 50. Echt gezellig zit je hier niet. Er wordt voortdurend gepoetst. Maar het blijft visueel een beetje groezelig. De service was goed maar niet leuk.
Ik had een koffie special besteld a3.75 € en bij afrekenen wouden ze mij 0.50 € meer willen laten betalen Er was geen afruimwagen waardoor de mensen het noodgedwongen moesten laten staan wij ook
Lekker ontbijten met heerlijke broodjes, koffie en wat jus. Aardige bediening en ruim genoeg om ook in deze tijd goed te kunnen zitten.
Het eten en de koffie was goed en lekker. Maar zelf denk ik dat de prijs iets te hoog is. Maar dat is mijn mening. Maar veder geen op of aanmerkingen.
Lekker ontbijtje gegeten vandaag. Ook makkelijk omdat het ons vertrek was terug naar huis.
Lekker brood, zowel om mee te nemen als om gewoon even een broodje te eten in de zaak zelf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid