facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart

"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Van Ghentstraat 5 , Twello 7391 CR, NL
Telefoonnummer: 0571 272 505
Stad: Twello
Route: Van Ghentstraat 5
Postcode: 7391 CR



op zoek naar gerelateerd: Bakker Bart bezorgen, Bakker Bart broodjes, Bakker Bart lunch, Bakker Bart openingstijden, Bakker Bart Amsterdam, Bakker Bart ontbijt deal, Bakker Bart menu, Bakker Bart taart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij in de Soete Suikerbol Bakkerij in de Soete Suikerbol 102 meter Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Jammer dat personeel zich onverschillig t...
Recensies
Gezellig, voor het doen van de weekelijke boodschappen, een broodje gegeten en koffie gedronken. Mini dagje uit moment.
Prima bakker zaak, met uitgebreide mogelijkheden om te lunchen. Snelle en vriendelijke bediening. Het broodje van je keuze -wit, bruin, stok of Panini, wordt met vaardige hand voor je bereid. Gekozen voor twee bruine stokbroodjes -pittig van formaat- met carpaccio en met geitenkaas. Worden voor jr doorgesneden, dus halverwege met je tafeldame ruilen is heel aantrekkelijk. Smaakten beide prima.
Een paar jaar geleden al eens heeeeeel lang moeten wachten voor ik aan de beurt was dus nu maar eens van te voren wat telefonisch besteld. Dan nog was het bestelde niet op tijd klaar. En van vriendelijke gezichten achter de balie nog steeds geen spoor. Dat wordt geen derde poging!
Maakt regelmatig fouten, zojuist bij bezorging mijn broodje vergeten. Wanneer je ze telefonisch probeert te bereiken, geen gehoor. Balle tent!
Tijdens wandeling, hier koffie met gebak genuttigd. Vriendelijk personeel. En gezellig ingericht
6 jaar geleden was Bakker Bart echt anders dan tegenwoordig. Vandaag moest ik wel, wat een aangenaam verschil met hoe het was. Mijn eigen Bakker in de Zoete Suikerbol maakt er een potje van. Besteld brood is gewoon verkocht! Deel van oude recensie 6 jaar geleden Bakker Bart Twello is slecht en chaotisch. Ze laten je gewoon staan bij de belegde broodjes terwijl ze druk doen met broden verplaatsen. Het is de eigenaresse zelf die dit doet en dan doodleuk zeggen dat zij niet van de broodjes afdeling is.
Leuke bakkerij annex horecatent, voor een pauze tijdens het shoppen.
Vriendelijk, gezellig, schoon en een heerlijk broodje met een lekker kopje koffie!
Goed toeven op een gezellig terras en gode koffie met "IETS" erbij , ook goed personeel dat begrijpt wat he vraagt.
Lekkere broodjes en vriendelijk personeel. Je kunt binnen zitten en op het terras buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid