facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakken met Laura

Bakken met Laura

Info

Bakken is mijn hobby. Voor vragen stuur mij een pb of mail aan [email protected]



"Beauty Dream By Laura is een beauty center in Heerhugowaard, gespecialiseerd in wimperextensions, wenkbrauwstyling met of zonder kleuren, nagels, schoonheidsspecialiste en haren. Bij ons kunt u u zelf de heledag vermaken! Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt uw afspraak via de website online inplannen.Tot snel.Liefst,Team van beauty dream by laura"
Adres: Heerhugowaard
Stad: Heerhugowaard


Recensies
Ik was 8 maart 2022 bij Laura voor wenkbrauwen en wimperextensions, omdat in mei de bruiloft van m'n zoon is wilde ik kijken of t mij mooi stond. Mijn leeftijd is 63 jaar dus het moest wel heel natuurlijk overkomen. Ik had dit nog nooit laten doen dus vond t wel spannend. Lauren heeft t prachtig gedaan heb nog nooit zo'n mooie vorm in m'n wenkbrauwen gehad. En ook mooi ingekleurd. In eerste instantie dacht ik heftig maar had t n beetje weggeveegd en t was heel mooi. Hetzelfde met de wimperextensions heel natuurlijk. Het onderhouden van de wimpers is wel heel belangrijk. Dus ben daar dus wel precies in. Ik ben er zo blij mee. M'n gezicht is veel sprekender en je hebt geen oog make-up nodig dus ben zo klaar. Een gezellige salon. Je voelt je direct op je gemak.
Ik laat nu zo’n 4 jaar mijn wimper extensions zetten bij Laura. Ze is echt een hele lieve leuke meid, met veel passie voor haar vak. Echte aanrader!! ‘Ps: ben altijd super tevreden met het resultaat’
Top. Werkt netjes. Precies en pas als jij tevrede bent is het goed. Klant is koning bij haar. Altijd gezellig. Je kan er terecht voor verschillende behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen. Nagels , haar extensies, knippen en verven.
Onwijs leuke meid Laura zeer proffesioneel en een perfectionist, zeker een aanrader om hier jou wenkbrauwen te doen. Ik ben er super blij mee, na jaren zoeken ben ik bij Laura terecht gekomen had het veel eerder moeten doen bij haar.
Ik had op Tenerife gellac laten doen en wilde er nu wel weer graag van af zonder mijn nagels te verpesten. Laura nam alle tijd en heeft het keurig gedaan! Volgende keer meteen naar Laura, goed en gezellig!
Laura neemt alle tijd voor je en ze is spontaan en gezellig! Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, voert ze haar werk ook goed uit en wil ook dat de klant tevreden is. Haar praktijk is mooi en hygiënisch!
Hele lieve meiden die m’n wimpers altijd super mooi makenService: Wimperextensies
Wimperextensions laten plaatsen, zeer blij mee. Ontzettend mooi resultaat, aardige vrouw.
Netjes werk leverd laura. Kijkt naar welke kleur bij jou past. Werkt hygiënisch. Gezellige meid.
Goede behandelingen, werken netjes en zijn nog gezellig ook! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid