facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakje T

Bakje T

Info

Bakje T is een unieke dagbesteding in de vorm van een theewinkel.

Adres: Hertog hendrikstraat 10, 5492 BB Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0642252848
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Hertog hendrikstraat 10
Postcode: 5492 BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uptodate met Veerle Uptodate met Veerle 259 meter Tablet en telefoon trainingen voor senioren.
Letterworld Letterworld 391 meter LetterWorld is al vele jaren het vertrouwde adres met een ruime keuze in: tijdelijke ...
Laserbaas Laserbaas 461 meter Top bedrijf! Snelle service, denkt mee met de klant en levert een kwalitatief hoogwaa...
A. van Weert Laswerken A. van Weert Laswerken 907 meter Jammer dat wij als staalgroothandel niet betaald worden voor het door ons geleverde s...
Vinitex Laboratoriuminrichtingen BV Vinitex Laboratoriuminrichtingen BV 2 km De chauffeurs van de busjes zijn ongelofelijke mongolen. Ze duwen je zo van de weg.
Recensies
Er helpen hier kinderen met een verstandelijke beperking. We hebben goede uitleg gekregen en zelfs een gratis proefzakje thee.
Super leuk Winkeltje, met heel veel soorten thee en allerlei toebehoren zoals zeefjes, potjes, kopjes, lepeltjes enzovoort. Ook oud Hollands snoep.
Heerlijke thee, veel keus, en mooi om te zien hoe de jongens en meiden van de dagbesteding lekker aan het werk kunnen. Kom zelf van ver, en kreeg de tip dat de thee ook per post verstuurd kan worden, ideaal!
Een knusse en nostalgische winkel, waar je helemaal blij van wordt als je er binnen stapt. Heerlijke losse thee is er te koop, naast allerhande verrukkelijke chocolaatjes en snoepjes. Alles wordt leuk ingepakt, en is dus extra leuk om als cadeau te geven. De winkel is tevens een dagbestedingsplek voor mensen met een lichte beperking.
Mooi opgezette winkel en leuke mensen. Ook een hele mooie assortiment in zowel thee als snoep. Een bezoek meer dan waard. Echte Aanrader.
Geweldig! Super leuk geholpen en wat een mooi, heerlijk en ruim assortiment. Zelfs de theebloemen, waar ik al jaren naar op zoek ben, hebben ze.
Heel gezellig theewinkeltje met een rijk assortiment aan losse thee en alles wat daarbij hoort. Je wordt er heel hartelijk ontvangen. Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen.
Super leuk winkeltje. Gezellige sfeer. Leuke en lekkere spulletjes op gebied van thee en koffie. Ook erg leuk als kadootje.
Hele leuke kadotjes voor een mooi prijsje en super personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid