facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bak'm

Bak'm

Info

Bij bakkerij Bak'm bakken we elke dag overheerlijk brood, koek & taart, met tijd en aandacht voor het product en voor de mensen waarmee en waarvoor we het maken. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke grondstoffen en ambachtelijke technieken.

Geschiedenis

Bij bakkerij Bak'm bakken we elke dag overheerlijk brood, koek & taart, met tijd en aandacht voor het product en voor de mensen waarmee en waarvoor we het maken. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke grondstoffen en ambachtelijke technieken. En we werken vier dagen in de week samen met cliënten van Reakt.



"Bij bakkerij Bak'm bakken we elke dag overheerlijk brood, koek & taart, met tijd en aandacht voor het product en voor de mensen waarmee en waarvoor we het maken. We werken met natuurlijke en biologische grondstoffen en ambachtelijke technieken. We zijn ook een leerwerkbedrijf en bieden leerwerkplekken aan voor dagbesteding en stagiaires."
Adres: Oude Parklaan 119a, 1901 ZZ Castricum
Telefoonnummer: 0251 - 292 052
Stad: Castricum
Route: Oude Parklaan 119a
Postcode: 1901 ZZ



op zoek naar gerelateerd: Banketbakker Castricum, Roset Castricum, Restaurant Castricum in het bos, Keuken Castricum, Café Castricum, Take Away Castricum, De Roset, Bakkerij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Brakenhoff Castricum Bakker Brakenhoff Castricum 1 km Leuke bakker met veel soorten brood
De Roset De Roset 2 km Burg.Mooijstr Ma t/m vr 8.00-18.00 Za 7.30-17.00 Geesterduin Ma t/m vr 8.30-18.00 Za...
Bakker Bart Castricum Bakker Bart Castricum 2 km Goede producten, alles van zeer goede kwaliteit met name de kaas stengels proeven spe...
Recensies
Geweldig mooi terras, alles lekker en mooi!! Bediening ook heel netjes, door mensen die terug moeten komen in t sociale leven!! Geweldig mooi om door hun geholpen te worden.... Alle lof, totaal geen aanmerkingen op!!
Vlak bij ouderlijk huis
Gezellig lekkere koffie, lunch en mooie omgeving
Heerlijke lunchkaart en zeer vriendelijk personeel, naast het restaurant een prachtige bakkerij met geweldige producten
Authentieke bakkerij in een prachtig pand met heerlijke verse en ambachtelijk gebakken broden en zoetigheden. Echt een aanrader! Wel even goed kijken wanneer hij open is.
Sympathieke mensen werken hier met ee passie voor hun vak. Dit proef je ook terug in hun producten. Wees op tijd anders zijn ze uitverkocht.
Heerlijke high tea gehad. Goede service.
Leuke zaak gerund door mensen met een beperking,lekkere kleine kaart met stevige prijzen.
Diverse soorten brood, koek of bijv scones heerlijk! Het is een kleine winkel op de zaterdag erg druk maar zegt dan wel iets over de kwaliteit.
Heerlijke producten, en leuk personeel een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid