facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bajtz

Bajtz

Info

Heerlijke hapjes

Adres: Dorpsstraat 38A, 5241 ED Rosmalen
Telefoonnummer: 0733035657
Stad: Rosmalen
Route: Dorpsstraat 38A
Postcode: 5241 ED



op zoek naar gerelateerd: Broodje afhalen Rosmalen, Belegde broodjes Rosmalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delissimo Delissimo 78 meter Heerlijke pizza, goede service
Slagerij Marcel van Otterdijk Slagerij Marcel van Otterdijk 787 meter Goed vlees voor thuis of een lekker broodje voor onderweg, voor beiden kun je hier te...
Landwinkel Valenkamp Landwinkel Valenkamp 3 km Leuke producten, geen vriendelijk personeel
Recensies
Vraag een groot ijsje, hij loopt nog naar achteren om een groot hoorntje te pakken, dat had die beter niet hoeven te doen want het softijs wat op een groot hoorntje ging was belabberd en nog minder als het kleinste kinder ijsje. Omdat ik op de hoeveelheid ijs reageerde zei de eigenaar ik kan er niet meer van maken op een onbeschofte toon. En dit voor 2,00. Het ijs was ook nog waterig. Niet meer voor herhaling vatbaar.
Recent een koffie-to-go gekocht. Prima koffie! Lekker bakkie. Wat ik minder prettig vond, waar ik overigens niets over gezegd heb op dat moment, was dat de suiker voor mij in de koffie werd gedaan zonder overleg. Ik had aangegeven suiker te gebruiken. Maar dan is het niet handig dat de verkoper er van uitgaat dat ik een heel zakje nodig heb terwijl ik graag de helft van het zakje gebruik. Maar goed, minder fanatiek roeren maakte dat het nog ging de laatste paar slokken weggegooid. De worstenbroodjes, waar reclame voor werd gemaakt, waren niet onze smaak. Verder was het een schone zaak. Klein maar leuk assortiment aan producten. Vriendelijke verkoper.
Klein maar fijn! Midden in dorp Rosmalen, lekkere koffies, diverse hot snacks en goed belegde broodjes en wraps. Ik kom hier regelmatig. Vriendelijke eigenaar.
Heerlijke broodjes en super service! Dankjewel! Team receptie, SHOEBY.
Als de liefde van de man door de maag gaat, dan raad ik allen die verliefd zijn op 'n man, naar BAJTZ te gaan. Mannen zijn namelijk gek op lekkere tussendoortjes, dat wordt een verrassing om van te smullen! En alle vrouwen liefhebbers, ook jullie moeten er zeker naartoe Smakelijk eten allemaal, Diana en Roy het was heerlijk, thnx voor de service.
Heerlijke wrap met hete kip ma sha Allah. Complimenten na de eigenaars.
Heerlijke koffie goed en zeer lekker eten, vriendelijke bediening, en uiterst behulpzaam personeel, en nog tijd om even een praatje te maken kortom een zaakje waar je als mens behandeld wordt en zeker waar voor je geld krijgt.
Knus, lekkere muffins en broodjes. Gezellig praatje met de verkoper gemaakt. Ik kom zeker terug
Homemade English Pie Heerlijk met Soep Salade Borrel Snack Voorgerecht... Nu ook te bestellen op hun website en ze bezorgen ze ook nog
Broodjes zijn prima, werksfeer onderling kan denk ik wel beter.... Wat een gekibbel in de tent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid