facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bagsterstore

Bagsterstore

Info

Bagsterstore.nl streeft ernaar, u zoveel mogelijk van het motorrijden te laten genieten. Door u het plezier van een comfort zadel te laten ervaren en uw bagage problemen op te lossen.

Adres: Korte Belkmerweg 7, 1756 CB 't Zand
Telefoonnummer: 06-46354929
Stad: 't Zand
Route: Korte Belkmerweg 7
Postcode: 1756 CB



op zoek naar gerelateerd: Bagster zadel ervaringen, Bagster configurator, Bagster tankhoes, Bagster zadel Z900, Motorzadels te koop, Bagster zadels BMW, Baehr comfort zadel, Motor gel zadel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJsvereniging Land van Buur IJsvereniging Land van Buur 578 meter Altijd gezellig!
Sportcafe 't Zand Sportcafe 't Zand 838 meter Sportcafe 't Zand is gelegen op de eerste verdieping van Sporthal Multitreffer.
Vakantiehuis de Dars Vakantiehuis de Dars 1 km Erg leuke lokatie erg naar ons zin gehad. Winkels dichtbij en ook het strand van Call...
Bloeiend Zijpe Bloeiend Zijpe 2 km Mooie tocht uitgezet door het bollenland. Zoveel kleuren
Recensies
Wat een leuk bedrijf en vriendelijke mensen.
aanrader!! excellente service & zeer vriendelijk contact. Wat ik persoonlijk fijn vind zijn ook de snelle reactie's.
Zeer goede service erg vriendelijk en professioneel
TOP service! Bagster zadel op mijn BMW K1200rs. Zit formidabel. Goed geholpen en goed contact,al was het telefonisch of via mail. 100% tevreden!
Als je nu super comfortabel wilt rijden, schaf dan een bagster zadel aan bij de bagsterstore. De prijs/ kwaliteits verhouding is gewoon erg goed en je wordt er ook nog eens professioneel en zeer vriendelijk bijgestaan door vakkundig personeel . Kortom een geweldige mooie motor zaak met super veel keus voor elke motor liefhebber .
Nieuwe Bagster zadel gel opgehaald prima en deskundig geholpen. De komende dagen lekker gaan rijden en genieten
Leuke motorzaak. Erg verrassend zo midden in de polder. Vriendelijke mensen.
Een mooie zaak met behulpzame en betrokken medewerkers. Ik ben met een probleem Bagsterzadel zelfs na het verlopen van de officiele garantietermijn super goed geholpen. Met expliciete dank aan Josse!
Super geholpen met de keuze van mijn zadel. Het was het wachten meer dan waard. Nu zeg ik, ik had het eerder moeten nemen. Zeker een aanrader om hier je zadel te halen. PS. rij er langs want er is veel leuks te zien in de winkel.
Clipje van mijn 20? jaar oude tank hoes was afgebroken. Sturen kostenloos een nieuwe op. Super service, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid