facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BagOffice

BagOffice
Adres: Laan van Kronenbug 14, 1183 as Amstelveen
Telefoonnummer: 0203208831
Stad: Amstelveen
Route: Laan van Kronenbug 14
Postcode: 1183 as



op zoek naar gerelateerd: Goodiebag beurs, Goodiebag regelen, Goodiebag evenement, Goodiebag spullen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hratchja Tonian Haute Couture Hratchja Tonian Haute Couture 3 km Fashion. Haute Couture
Poel Reclame Amstelveen Poel Reclame Amstelveen 3 km Poel Reclame Amstelveen is gespecialiseerd in het monteren en vervaardigen van alle v...
Steven-Art Steven-Art 4 km Illustratie/Vormgeving gespecialiseerd in CD Artwork, Cartoons en Zwart/Wit Kunst. ht...
PR4Kids PR4Kids 5 km Snelle reactie op mails, er ontbrak iets op de website, dat werd dezelfde dag nog opg...
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Bagoffice. Zij zijn snel, creatief en professioneel. Zeker een goede partij om Goodiebags bij af te nemen!
Afgelopen donderdag bij een Ladies Night in ons theater alle 360 gasten een geweldig gevulde goodiebag mee kunnen geven. Alleen maar hele positieve reacties mogen ontvangen. Wij hebben al vaker met Bag office gewerkt en altijd naar volle tevredenheid. Top goodies!
Samen met deze leuke mensen een té gekke goodiebag samengesteld voor onze potentiële klanten. Super leuke items, voor een heel keurig bedrag. Snelle communicatie evenals levering van de partij met goodiebags 400 stuks. Bedankt voor deze leuke samenwerking!
In 1 woord: toppers! Ze zijn snel en prettig in de communicatie en ze kwamen zelf met een paar toffe gimmicks om de goodiebag niet zo standaard te maken.
BagOffice heeft een ontzettend leuke Goodiebag kunnen regelen voor de ICT heidag die ik organiseerde. Nette prijs, ook iets kleinere oplage mogelijk, maar ook Europese levering indien nodig. Zal hier zeker vaker zaken mee doen!
Voor een sessie binnen de Rabobank gebruik gemaakt van jullie diensten. De collega's die de goodiebags hebben ontvangen waren zeer enthousiast ... leuke en lekker veelzijdige producten in de tas, op tijd geleverd. Wij zijn een tevreden klant !
Wat een vriendelijke en warme service! Ik werd snel geholpen, ondanks dat mijn verzoek niet heel gebruikelijk was. De dames hebben me enorm verrast met de inhoud van de goodiebags. Echt heel heel heel tevreden!!
Zo fijn om met een partij samen te werken, die het gewoonweg snapt! Voor onze Conquest Day had BagOffice superleuke Energy Bags samengesteld, die enorm goed werden ontvangen door onze collega's. Van A tot Z alles prima geregeld! Echt een aanrader ...
We hebben hier goodiebags besteld voor een symposium. Het bedrijf was erg flexibel en dacht goed mee met onze wensen. Als we vragen hadden kregen we snel een reactie en we waren zeer tevreden over het eindproduct!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid