facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bagels En Beans

Bagels En Beans
Adres: Belfort 6 , Almere 1315 VB, NL
Telefoonnummer: 036 534 7450
Stad: Almere
Route: Belfort 6
Postcode: 1315 VB


Openingstijden

Maandag: 12:00-17:30
Dinsdag: 10:30-17:30
Woensdag: 10:30-17:30
Donderdag: 10:30-17:30
Vrijdag: 10:30-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 12:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: bagels en beans menu, bagels en beans leiden, bagels en beans amsterdam, bagels en beans arnhem, bagels en beans utrecht, bagels en beans den bosch, bagels en beans rotterdam, bagels en beans nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drewes Speciaalzaak Drewes Speciaalzaak 109 meter "In 1997 opende Mario Drewes koffie- en thee speciaalzaak Drewes. Nu, 20 jaar la...
BackWerk BackWerk 167 meter Ik haal hier graag elke dag een kop koffie. Of voor mijn werk of na mijn werkwisseldi...
Mockamore Mockamore 181 meter Voor de laatste keer hebben wij genoten van lekkere koffiespecialiteiten. We gaan ze ...
Kiosk Kiosk 457 meter Geen deksels terwijl je op een station gevestigd bent en ik mijn koffie niet mee mag ...
Barista Café Barista Café 460 meter Super lekkere broodjes, heerlijke zitplaatsen binnen, de koffie zijn heerlijk mango s...
The Food Press The Food Press 5 km Ik heb hier net extreem lekker fantastisch super super lekker gegeten. Echt alles was...
Recensies
Perfecte plek om voor een eerlijke prijs te lunchen of te ontbijten. Er is genoeg keuze voor iedereen en er zijn ook voldoende koude en warme dranken om uit te kiezen. De bagels zijn erg lekker van smaak en ze zijn royaal belegd. Binnen is het erg mooi ingericht en het personeel is ook vriendelijk. Niks op aan te merken!
Maart 2023/ 2 sterren: Helaas is de bagel beenham mijn favoriet van de kaart gehaald. Voor deze specifieke bagel kwam ik altijd naar de Bagel & Beans. Ik hoop dat de beenham bagel weer terug komt in de toekomst! Verder wel vriendelijk personeel en allergenen staan ontzettend duidelijk aangegeven op een aparte kaart welke je aan de bediening kunt vragen. December 2022/ 5 sterren: Hele mooie ruime Bagels & Beans. Eindelijk eens een Bagel & Beans met voldoende zitplekken : Behulpzaam personeel en we hebben hier echt een heerlijke glutenvrije beenham bagel gegeten.
Lekker een fruit/groente smoothie op. Heerlijk vers, gezond en lekker. Lekker buiten op het mooie terras gezeten. Heerlijke ervaring!
Wij bestelden 2 Latte en beiden een gebakje van de kaart voor bij de koffie. Gebakjes kwamen snel, maar de koffie pas na 35 minuten... Reden: de mensen achter de bar liepen achter en de makkelijke orders werden daarom het eerst verwerkt, ook al waren ze later geplaatst... Ik heb nog niet eerder zo'n bijzondere reden gehoord voor de lange wachttijd op je volledige bestelling. Het bedienend personeel bleef wel vriendelijk, maar desondanks was dit mijn laatste bezoek aan Bagels en Beans Almere!
Ik kom hier elke dag voor een iced matcha latte en elke dag is het weer bi ba bussing. Ook super aardig personeel. Favoriete plek uit heel Almere!
Altijd lekker eten, en qua prijs goed. Want fastfood dat is ook duur. De bagels warme tonijn gegeten die erg lekker was. Nooit ontevreden!!
Ondanks het lange wachten omdat het erg druk was, genoten van heerlijke bagels. De zaak is schoon en de bediening vriendelijk en vlot. Enig kleine minpuntje was dat de espresso werd geschonken in een normaal "te groot" kopje.
Dame met lange acryl nagels werkte zonder handschoenen aan ons eten. Vingers werden afgeveegd aan haar shirt en de nagel afdrukken stonden in m’n gebak. Bah
Ondanks de drukte en corona is personeel erg vriendelijk, drankjes en eten zijn snel geserveerd. Lekere vegan en vegetarische items. Nu 2x achter elkaar op een zaterdag geweest, was heerlijk! zeker voor meerdere herhalingen vatbaar.
Blijft lekker die bagels. Fijne tent. Akoestisch kan het beter. Op een of andere manier kan je de mensen aan andere tafeltjes letterlijk verstaan en dat stoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid