facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bagel AND Juice

Bagel AND Juice
Adres: Kleine Berg 19 , Eindhoven 5611 JS, NL
Telefoonnummer: 040 244 1340
Stad: Eindhoven
Route: Kleine Berg 19
Postcode: 5611 JS



op zoek naar gerelateerd: bagel and juice menu, bagels and beans, bagel and juice strijp s, bagel en juice eindhoven openingstijden, bagel and juice openingstijden, bagels and beans eindhoven, bagels eindhoven, bagels and juice eindhoven vacatures
Recensies
Prima bagel burger hier; tegen meerprijs bacon erop. Wel jammer dat het online bestellen onduidelijkheid oplevert: voor de tostibagels kon je ‘ham’ aantikken. Dit NIET gedaan en toch zat er ham op de tostibagels.
Bestellen via mobiel aan tafel via QR-code en alleen via QR te betalen dus niet met pinpas of contant, zeer onpersoonlijk vriendelijkheid ver te zoeken. Personeel heeft ons 3 x eten/drinken willen geven wat niet voor ons was. Jammer want het eten was heerlijk maar door QR voor mij geen 2e keer.
Echt goede koffie, ruim assortiment van bagles. Bediening op zondagochtend, nog niet heel druk, wel heel erg traag. Meer dan 20 minuten moeten wachten op 2 koppen koffie.
Echt TE slecht voor woorden gewoon!!kan niks anders zeggen.en ook echt he Le maal nikssss was goed.mensen die dr werken allemaal contact gestoord,echt waar.geen bord,geen bestek..pfff wat erg zeg!had een bagel geitenkaas,alles droop op tafel.hoezo geen bord en bestek? Werd in n mandje op tafel gegooid.dat doe je bij n hond nog niet .hahahahahq WAUWWWWW .maar wel alle prijzen naar boven afronden.echt HOE dan. Noooooooiitt meer!
Kom hier al jaren; super lekkere bagels, veel keuze en lekker verse sapjes en vooral heerlijke koffie en matcha op de kaart! + altijd snelle service
Niemand van de toch wel ongeïnteresseerde medewerkers kon ons vertellen of er noten aanwezig waren in de taart op de kaart. We hebben het maar niet geriskeerd en zijn ergens gaan zitten waar ze wel wisten wat voor ingrediënten hun producten bevatten.
Ik ben nooit iemand die een recensie plaats, goed of slecht. Maar nu ontkom ik er niet aan. Vandaag bij Bagels & Juice gaan ontbijten/lunchen. Na 10 minuten te hebben gewacht op het terras, kwam er personeel voorbij waarbij ik vroeg of we mogen bestellen. Ze gaf onvriendelijk aan dat we via de barcode maar moesten bestellen, want dat was sneller. Uiteindelijk toch bij de dame kunnen bestellen na weer even gewacht te hebben. Na 20 minuten kwamen onze drankjes en na 45 minuten kwamen onze Bagels, waarvan er 1 ook nog niet goed gemaakt was… Bagel niet opgegeten omdat er gewoonweg geen smaak aan zat, en dit bij het afrekenen aangegeven. Daarbij kreeg ik te horen ‘ we doen ons best’ ik begrijp echt wel dat als het druk is; het wat langer kan duren. Maar ik mis hier echt de service met een lach. 30 euro lichter en een deceptie rijker!
De bagels waren erg lekker, helaas kwamen de drankjes toen de bagels bijna op waren. Het nadeel van online bestellen middels een QR code is wel, dat je niet of nauwelijks interactie met t personeel hebt. Mijn vriend zei: " het lijkt net of ze opdracht hebben gekregen om vooral niet te lachen".
Het ziet er echt leuk uit, maar zijn nog niet ingesteld op klanten tijdens de lunchuren. Ik had een koffie besteld en de eerste die ik kreeg zag er echt niet uit. Het meisje zei dat ik even moest schudden en dat de koffie dan beter werd. Misschien iets nieuws op koffie gebied? In ieder geval heb ik een nieuwe koffie besteld en met gemopper gekregen. Het bakkie zag er beter uit, maar smaakte naar slootwater. Ik hoop dat ze deze toch leuk uitziende tent met een leuke kaart snel op de rails krijgen. Probeer het over een paar weken als ze wat meer gewend zijn.
Er kwam geen bediening aan de tafel, jammer. Ik weet ook niet wat gebruikelijk is hier. Wij zijn beide naar de bar gelopen. Cheesecake was wel lekker en mooi opgediend. Verse muntthee was ook goed.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bagel AND Juice.

Eindhoven verse sappen en smoothies

openingstijden, locatie, vervoer. Kleine Berg 19 eindhoven bagels kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bagel AND Juice adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bagel AND Juice. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bagel AND Juice delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bagel & Beans Bagel & Beans 300 meter 20 minuten zitten wachten aan een tafeltje, de serveester heeft ons 2x gezien, maar t...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid