facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badmintonvereniging De Shuttle

Badmintonvereniging De Shuttle

Info

De Shuttle is een gezellige badmintonvereniging met een competitie- en recreantenafdeling bij zowel jeugd als senioren en hebben gediplomeerde trainers.



"De Shuttle is een sportieve en gezellige badmintonvereniging in Sporthal Wormer. Wij hebben diverse afdelingen binnen onze vereniging:– Senioren competitiespelers– Senioren recreanten– Jeugd competitiespelers– Jeugd recreanten– Jeugd badMINIton vanaf 5 jaar oudVoor onze recreanten en competitiespelers is er een gediplomeerde trainer aanwezig. Gedurende het seizoen wordt er voor iedereen verschillende activiteiten georganiseerd, zowel op het gebied van badminton als daar buiten. Denk hierbij aan mixtoernooien, spelletjesavonden en sponsorlopen!"
Adres: Spatterstraat 21, 1531 DA Wormer
Stad: Wormer
Route: Spatterstraat 21
Postcode: 1531 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
k.v. Groen Geel k.v. Groen Geel 818 meter Mooie eigen accommodatie met sporthal. Meer ruimte om het veld zou super zijn, maar v...
Freerunning Wormer Freerunning Wormer 41 km Deze pagina is om filmpjes, ideeën en andere fratsen over freerunning te delen.
Recensies
Grote gezellige badmintonvereniging voor jong en oud, beginner of ervaren! Met professionele trainingen en competitiemogelijkheden.
Geweldige en aardige sportliefhebbers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid