facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badmintonvereniging Dalen

Badmintonvereniging Dalen

Geschiedenis

Sedert 1978 staat de BV Dalen voor sportiviteit en gezelligheid. Op dinsdagavond kunnen alle mensen, die bij de vereniging zijn aangesloten zich uitleven in de sporthal van Dalen. Om 18.30 uur beginnen we met de jongste jeugd te trainen. Afhankelijk van de hoeveelheid jeugd en de leeftijden wordt er in verschillende groepen gewerkt. Vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur zijn de senioren welkom en ook voor hen is er een mogelijkheid om trainingen te volgen. De eerste training begint om 20.15 uur. Alle trainingsactiviteiten staan onder leiding van een deskundige trainer. Contactpersonen: Stefan Wiebing en Hanno van Dijk.



"Sedert 1978 staat de BV Dalen voor sportiviteit en gezelligheid. Op dinsdagavond kunnen alle leden zich uitleven in de sporthal van Dalen. De velden staat klaar vanaf 19.30 uur en we spelen tot uiterlijk 22.00 uur.Lijkt het jou ook leuk om te gaan badmintonnen? Je mag drie keer vrijblijvend meespelen om te kijken of je het leuk genoeg vind om lid te worden. Hiervoor hebben wij rackets beschikbaar. Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom. Helaas hebben wij geen jeugdafdeling meer."
Adres: Dalerveensestraat 30b, 7751ZT Dalen (dorp)
Stad: Dalen
Route: Dalerveensestraat 30b
Postcode: 7751ZT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loopgroep Codac Loopgroep Codac 707 meter Lopen bij codac is inspannend, ontspannend en gezellig
PSV de Grootveldruiters PSV de Grootveldruiters 2 km Onderdelenmarkt en ruilbeurs. Elk jaar eind december.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid