facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badkamerxxl

Badkamerxxl

Info

BadkamerXXL is de online sanitairwinkel en heeft daarnaast een showroom in Groningen. Je kunt hier terecht voor advies en om onze producten in het echt te bewonderen. Van toilet, kraan tot radiator, bij ons ben je aan het juiste adres!

Geschiedenis

Bewonen is hét platform voor inspiratie en webshops op het gebied van huis & tuin. Om het je gemakkelijk te maken vind je ze bij ons samen onder één dak.

Er is altijd wel wat te doen in huis! Ben je daarom op zoek naar mooie, verrassende én stijlvolle wooninspiratie? Pak dan een kop koffie of thee, plof lekker neer op de bank!



"Badkamerxxl bestaat uit een team van professionals met ieder zijn kwaliteiten. De klantenservice staat maandag t/m vrijdag voor jou klaar om je te helpen, hiernaast staat de website altijd gereed om producten op te bestellen. Door middel van goede service en gebruiksvriendelijkheid willen we een meerwaarde voor jou bieden. Neem voor een persoonlijk advies contact op met de klantenservice of laat je inspireren door één van de 40.000 badkamer producten op onze website."
Adres: Newtonstraat 18, Buitenpost
Telefoonnummer: 0511 542328
Stad: Buitenpost
Route: Newtonstraat 18


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Jong Studio Jong 27 km Bedankt voor de fantastisch leuke persoonlijke levering. Heeft mij heel blij gemaakt....
Buitengewoon Buitenpost Buitengewoon Buitenpost 27 km Ik kocht wel eens iets online bij deze winkel maar nu ik er geweest ben. Wow. Zoveel ...
Sinkel Buitenpost Sinkel Buitenpost 27 km Verhuur van stellingen, grondplaatsen voor de verkoop van uw goederen.
The Readshop Buitenpost The Readshop Buitenpost 27 km Leuke zaak en makkelijk te bereiken met gratis parkeren voor de deur! Ruime keuzen in...
Happy Gift Factory Happy Gift Factory 27 km ●Conceptstore●Gifts●Webshop●Workshops●Kids●Lifestyle●
Modique Modique 27 km Vanmiddag uiterst vakkundig,vriendelijk en gezellig geholpen door de dames Jannie en ...
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 27 km Wil je hertoch jan kopen omdat het in de aanbieding is, hebben ze het niet, nou dan m...
Scilar Scilar 67 km Scilar Webshop for gifts, living and more!
Recensies
Dit bedrijf is top! 1 Snel antwoord 2 zeer klant gericht 3 super vriendelijk. Ik schets even het probleem. Voor mijn ophangwc van het type geberit had ik een dichting nodig. Deze dichting was niet te verkrijgen en ik moest hiervoor een volledige nieuwe vlotterunit bestellen. Omdat ik niet bekend was met welk type ik had bestelde ik een vlotterunit die volgens mijn sanitairman moest passen in de outlet. Toegekomen bleek het pakje open te zijn en een dichting te missen. Onmiddelijk gemaild... Badkamerxxl maakte geen probleem ervan om een nieuwe te sturen. Op mijn mail hoe ik zeker kon zijn welke deze vlotter moest zijn hebben ze me vermeld waar ik dit kon opzoeken dit voor een wc die al meer dan 10 jaar staat notabene Op basis van de info van badkamerxxl stelde ik vast dat ik de verkeerde vlotter had besteld. Ik heb dit gemeld aan hun en in plaats van akkoord te gaan dat ik een nieuwe vlotter zou krijgen van hetzelfde type omdat bij de eerste bestelling iets ontbrak vroeg ik of het tegen meerprijs mogelijk was de juiste te sturen. Geen probleem zei Badkamerxxl. Ik heb NIETS moeten bijbetalen en ze hebben mij de juiste vlotter een paar dagen later gestuurd! TOPSERVICE van een TOPKLANTENDIENST die SNEL en EFFICIËNT werkt! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen en een puntje aan zuigen! TOP!
goede service and echt prachtig Waskom
Een paar jaar geleden al het sanitair besteld voor een badkamer en wc en toen super geholpen toen er iets stuk was bij de levering. Inmiddels zijn wij verhuisd en van de week spullen besteld voor de nieuwe wc en weer super geholpen door de klantservice. Ook de website is erg overzichtelijk. En afspraken worden ook nagekomen.
Leuke showroom met adviesgericht personeel. Geen overdreven verkopers en vage contracten. Uiteindelijk via de showoom online gekocht, erg handig!
Een erg fijne winkel met deskundige mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid