facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badkamerid

Info

BadkamerID staat voor een eigen IDentiteit in iedere badkamer, samengesteld door unieke IDeeën en passend advies door experts in droombadkamers.

Geschiedenis

Badkamerid biedt u alles onder één dak als het gaat over kwalitiatief hoogwaardig sanitair voor uw badkamer of toilet. Wij bieden u een compleet assortiment baden, kranen, badkamermeubelen, douchebakken, douchecabines, keramiek, radiatoren, sauna’s, spa-baden, stoomcabine’s, tegels en whirlpools, en geven u vakkundig advies bij het samenstellen van uw badkamer, maar ook bij uw verbouwing. Doordat wij bijna al onze producten rechtstreeks kopen bij de fabricant garanderen wij u de allerlaagste prijzen!



"Badkamer ID Vught verkoopt en installeert complete badkamers. U kunt bij ons een vrijblijvend adviesgesprek inplannen voor een nieuwe toilet of badkamer. Zowel renovatie als nieuwbouw is bij ons mogelijk."

"Badkamer ID Vught verkoopt en installeert complete badkamers. U kunt bij ons een vrijblijvend adviesgesprek inplannen voor een nieuwe toilet of badkamer. Zowel renovatie als nieuwbouw is bij ons mogelijk."
Adres: De schakel 5, 5261 LL Vught
Telefoonnummer: 0031 73 6413914
Stad: Vught
Route: De schakel 5
Postcode: 5261 LL



op zoek naar gerelateerd: Badkamer ID review
Recensies
Super van begin tot eind! Goede kwaliteit producten en doen alleen zaken met vaklui. 2 badkamers zijn perfect geinstalleerd.
Na 10 jaar was de badkamer aan een opfrisbeurt toe. Er moest opnieuw gekit worden en we hadden nieuwe strips nodig. De strips waren niet meer leverbaar omdat de fabrikant gestopt was. De medewerkster heeft enorm haar best gedaan en de strips ergens anders kunnen vinden. Ook heeft ze een goede kitter voor ons gevonden die betaalbaar was. Uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid