facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badkamer Vakman

Badkamer Vakman

Info

De BadkamerVakman is de specialist in het renoveren en installeren van badkamers. Wij bieden een betaalbaar concept van hoge kwaliteit.

Geschiedenis

BadkamerVakman is met meer dan 1000 opgeleverde projecten een echte specialist in badkamer renovaties. Wij werken voornamelijk in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht en Amsterdam.

Het liefst bouwen wij strakke onderhoudsarme badkamers met efficiënte indeling waar dus zo weinig mogelijk ruimte wordt verspeelt.

Bij ons komen badkamers met grote tegels het meeste voor omdat deze door minder voeg makkelijker te onderhouden zijn. Maar ook gestucte badkamers in oudere panden of moderne betonstuc badkamers komen regelmatig voor.

Mozaïek of natuursteen zal je bij ons zelden tegenkomen omdat deze niet onderhoudsarm zijn. En een douchebak bijvoorbeeld ook niet omdat deze gevaarlijk zijn, niet alleen voor ouderen. En dan nog door de douchecabines erg lastig in onderhoud.

Wij helpen onze klanten niet alleen aan een optimaal ingedeelde badkamer, maar ook om niet de verkeerde producten aan te schaffen. Er zijn veel producten die in flyers of showrooms mooi staan, maar als je deze in een functionerende badkamer een tijdje gebruikt en de nadelen leer kennen dan zal je deze niet weer aanschaffen. Op deze manier bouwen wij alleen badkamers inclusief sanitair en tegels waar wij achter staan.

Verder volgen wij alle nieuwste ontwikkelingen en zijn meestal één van de eerste die de nieuwste producten inbouwen om deze te testen. Zo kunnen wij altijd vanuit praktijkervaring over alle producten het juiste advies geven.

Wij leven in tijden waar je absoluut niet teveel wilt uitgeven voor een product. Zo is het ook met badkamers. Toch is deze markt erg lastig te vergelijken omdat het om maatwerk en handwerk gaat. Wij kunnen van ons niet zeggen dat wij de goedkoopste zijn, maar voor het werk en de kwaliteit die wij leveren betaal je zeker niet te veel. Wil je de meest kostenefficiënte verbouwing, kies dan voor een all-in pakket met sanitair en tegels van ons. Wij leveren een beperkt assortiment, maar het zijn duurzame producten die op dit moment erg gevraagd zijn.



"BadkamerVakman = 5 jaar all in garantie, Waterdicht Concept, Onderhoudsarm, Grootste maatwerk assortiment en Betaalbaar! Een begripBadkamerVakman heeft in de afgelopen 15 jaar al meer dan 2.500 badkamers verbouwd.Altijd met minimaal 5 jaar all in garantie en de intentie dat onze badkamers minstens 50 jaar goed functioneren en er mooi blijven uitzien. Dat is ons gelukt door onze zwembad voegen, envelop betegeling, timeless glas en selectie van tegels en sanitair.Klanten waarderen zeer dat wij veel maatwerk meubels en douchewanden leveren waardoor de meest optimale indeling gegarandeerd wordt.Wij garanderen onze klanten een waterdicht “one stop shopping” concept.Je kan ons gepassioneerde adviseurs noemen en zeker geen verkoper"
Adres: Monsterseweg 17, 2291 PB Wateringen
Telefoonnummer: 070 770 9059
Stad: Wateringen
Route: Monsterseweg 17
Postcode: 2291 PB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: badkamervakman.nl ervaringen, RenoVakman review, Jack Renovakman, Badkamer verbouwen reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VITO bouw VITO bouw 126 meter VITO: ‘Van Idee Tot Oplevering’. Als bouwbedrijf is VITO betrokken tijdens alle fases...
BP Management-Totaalonderhoud BP Management-Totaalonderhoud 491 meter mooi bedrijf goede service
Werkhart Werkhart 918 meter SERIEUZE BOUWERS. SERIEUZE PROJECTEN. SERIEUZE AANPAK.
Esser Dakwerken Esser Dakwerken 980 meter -Platte en hellende daken -Zink en loodwerken -Hemelwaterafvoeren
Van Elk Dakwerken Van Elk Dakwerken 2 km -Lood -Zink -Koper -Leien -Bitumen -Dakpannen -EPDM -Shingles -Hemelwaterafvoeren
Recensies
Ik wil hierbij erg bedanken voor Jacks advies. Wij hebben onze badkamer toch ergens anders gekocht en door een klusser laten verbouwen. Na een week waren er zoveel problemen dat wij er geen vertrouwen meer in hadden. Toen belde ik wat aannemers voor second opinion. Iedereen vertelde mij ons niet te kunnen helpen. Alleen bij Jack lukte het. Hij heeft er tijd voor genomen en ons goede tips gegeven. Hij gaf aan dat ze zo'n project niet willen overnemen en voor ons afbouwen. Dat is niet hun werkwijze. Hij was oprecht geïnteresseerd wat fout ging en heeft ons verteld wat het beste is om te doen. Dat was erg prettig. Wij kunnen op zijn minst deze positieve ervaring delen. Hoop niet dat jullie nu meer van dit soort telefoontje krijgen en geen tijd hebben voor jullie klanten ; .
Onze badkamer is 15 jaar oud en had al drie lekkages. Wij hadden geen buget voor een verbouwing en zochten op internet voor tips hoe wij het zelf kunnen repareren. Ik vond badkamervakman en had direct het idee dat die alles weten over badkamers. Op hun website staat alleen info over complete verbouwingen, maar ik dacht ik bel even. Helaas gaven ze direct aan zij alleen complete badkamer verbouwingen doen en geen reparaties verrichten. Maar tot mijn verbazing hebben ze wel 10 min de tijd genomen om mij uit te leggen hoe ik het op de beste manier kan verhelpen. Ik heb nu alles zelf gedaan met minimaal buget en heb een goed gevoel dat dit de beste manier was. Echt top en bedankt voor de gratis service. Iemand ui de brand helpen zonde er wat voor te vragen. Dat kom je tegenwoordig in deze drukke wereld helaas niet vaak tegen.
Ik begrijp niet dat niet elk bedrijf de voegen gebruikt zoals BadkamerVakman. Deze voegen zijn geweldig en niet te vergelijken met wat wij eerder hadden. Zij hebben ons videos laten zien hoe de voegen getest worden. Dat spul is 10 keer beter dan de beste normale voeg, dus voor mij is het een raadsel dat het gebruik hiervan niet een verplichte standaard is. Van mijn vrouw complimenten over de afwerking en van mij over de toegepaste producten. Chapeau!
Jack heeft ons erg goed geholpen met de indeling. Wij hadden iets anders in gedachten en hij heeft de moeite genomen om ons van een andere indeling te overtuigen. Ik was eerst onzeker omdat ik dat niet goed kan visualiseren, maar nu het klaar is ben ik erg blij met zijn advies. Een dikke tien.
Jacks team heeft bij mij 2 badkamers verbouwd. Ze denken goed mee en waren flexibel met wat aanpassingen die ik had doorgegeven. Op kantoor kon ik hun twee keer niet bereiken, maar ze hebben altijd teruggebeld. Dus ook over de bereikbaarheid zeer tevreden.
Badkamervakman heeft ons een fraaie badkamer geleverd en gebouwd. Wij wilden in eerste instantie een zwarte badkamer. Toch hebben zij ons ervan overtuigd dat dit niet handig is en daarvoor zijn wij erg dankbaar. Ik zie nu bij onze buren, die wel een donkere badkamer hebben genomen, hoeveel kalk je erop ziet. Onze badkamer is onderhoudsarm, niet te vergelijken met wat wij eerder hadden.
Wij zijn uiterst tevreden over de werkwijze en aanpak van badkamervakman. Ze hebben bij ons een toilet en een kleine badkamer verbouwd. Het verliep redelijk volgens planning. Er waren 3 weken geschat en het was uiteindelijk 3 weken en 4 dagen. En dan 2 weken wachten op het maatwerk glas. Het resultaat is zeer naar wens.
Jack was geweldig. Hij heeft ons vanaf het begin begeleid en was ook een keer tijdens het project bij ons. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij een zeer betrokken vakman is. Ook over zijn mensen alleen maar complimenten.
Ik weet niet of het beter kan, maar voor ons is het perfect. Ik ben nauwkeurig en kon niets vinden wat mij niet beviel qua afwerking. Kleuren hadden wij eerder al uitgezocht, dus dat was geen verrassing. Alleen over de afwerking was ik een beetje zenuwachtig, maar dat is allemaal netjes verlopen en strak afgewerkt.
Badkamervakman heeft mijn badkamer in drie weken verbouwd. Wij moesten dan nog zes weken wachten op onze maatwerk douchecabine. Wij zijn dik tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid