facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badkamer specialist Van Son Installaties

Badkamer specialist Van Son Installaties

Info

Van Son Installaties is uw ervaren partner wanneer u een betaalbare vakman nodig heeft.
Wij staan voorop als het om kwaliteit en service gaat,



"Bij Van Son Installaties zijn we badkamerspecialist. We weten dan ook precies wat de trends van nu zijn als het aankomt op badkamers en toiletten, en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en uw wensen. Een badkamer op maat, dat regelen wij. Of het daarbij gaat om een nieuwe badkamer inclusief montage, of u ons vraagt om uw badkamer renovatie te realiseren."
Adres: Franciscushof 40, 4133bg Vianen
Telefoonnummer: 0302072508
ln.seitallatsninosnav@ofni
Stad: Vianen
Route: Franciscushof 40
Postcode: 4133bg


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: van son installaties vianen, van son installatietechniek, patrick van son installaties
Recensies
We hebben recent onze badkamer en toilet laten renoveren door Van Son en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Vanaf het eerste contact met Patrick en Tessa hebben we er een goed gevoel over. Ze houden zich aan hun woord en de planning is volledig waargemaakt. Alle disciplines die kwamen, waren zeer netjes, vriendelijk en professioneel. Voor het gewenste eindresultaat is het slim, om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Er moeten continu keuzes gemaakt worden en zo voorkom je ruis. Ze zijn nu een eigen showroom aan het realiseren en ik zou ze aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt :
Patrick en zijn collega's hebben in anderhalve week bij ons een prachtige badkamer weten te creeëren, voor een fatsoenlijke prijs! Ze werken snel, weten wat ze doen en hebben goede 'onderaannemers' in dienst voor het tegelen, stucen en kitten. Ook bij kleine probleempjes waren ze goed bereikbaar en snel ter plaatse. Het was soms even gissen hoe laat ze die dag bij ons aan de slag zouden gaan, maar gelukkig is Patrick telefonisch bijna altijd bereikbaar. Zeker een aanrader!
Patrick is iemand van zijn woord dankjewel. En 2 dames in de showroom die zijn super aardig/lief. Dankjewel Van son installaties. Mvg
Via Sani4all ben ik bij deze partij terecht gekomen en ben er erg blij mee. Patrick en zijn team denken in oplossingen. Na het sloopwerk bleken een aantal dingen van de tekening niet helemaal te kunnen. Patrick heeft toen ter plekke met mij overlegd wat dan wel kan. Heel fijn! Ze werken hard en zijn heel netjes. Na de oplevering bleek er een elektriciteitspunt niet meer te werken. Dit kwam niet door hen, maar door werkzaamheden daarna. Tóch hebben zij dit voor mij opgelost. Service!
Het is een eerlijke bedrijf. Patrick bedankt en in de showroom zijn ze erg klantvriendelijk. Mvg
Onlangs zijn mijn badkamer en toilet verbouwd door Van Son Installaties. Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe badkamer en toilet! Van Son Installaties en zijn team hebben netjes en snel gewerkt, volgens een hele strakke planning. In totaal zijn ze zeven werkdagen bezig geweest, waarbij de verschillende werkzaamheden door verschillende mensen uitgevoerd werd. Zo werd het slopen, het opbouwen door Patrick en collega zelf, het betegelen en plaatsen van verlaagd plafond, afmonteren ook door Patrick en collega zelf en kitten steeds door andere mensen gedaan. Voor mij geen probleem, al was het wellicht prettiger geweest om steeds dezelfde mensen te ontvangen. De communicatie ging prima, ondanks dat niet iedereen Nederlands sprak. Er was altijd wel iemand bij die wel Nederlands sprak en er werd gewoon keihard gewerkt. Dat moest ook wel met zo'n strakke planning! Patrick is gedurende de hele verbouwing aanspreekpunt geweest en reageerde snel op mijn vragen. Er zijn nu nog wat kleine dingen die afgerond moeten worden, maar ik ga ervan uit dat dit keurig door van Son Installaties opgelost zal worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid