facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badhus De Flevo

Badhus De Flevo

Info

Gelegen aan de boulevard in Makkum met een mooie strandlijn en uitzicht op het Ijsselmeer
* * gaarne reserveren, i.v.m. andere opening - sluitingstijden

Geschiedenis

** O P E N I N G S T I J D E N **

Oktober - Maart : van 10:00 tot ** 18:00 of 20:00 uur !?
April - Oktober : van 10:00 tot ** 20:00 of 22:00 uur?!
** voor andere opening en of sluitingstijden 'GAARNE RESERVEREN' . bij geen reserveringen kunnen de opening - sluitingstijden (worden - zijn) aangepast!!!???

Adres: De Skilbank 5 , Makkum 8754 HP, NL
Telefoonnummer: 0515 233 454
ln.mukkam@eefakpos
Stad: Makkum
Route: De Skilbank 5
Postcode: 8754 HP



op zoek naar gerelateerd: strandhuys makkum, vigilante makkum, sopkafee makkum menukaart, restaurant de holle poarte makkum, restaurant makkum boulevard, strand makkum, cafe makkum, all you can eat makkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vigilante Vigilante 78 meter Wij hadden luxe kamer met zee zicht. Prijs veel te hoog voor wat we kregen. Uitzicht:...
De Prins De Prins 2 km Heerlijk gegeten en niet te duur. Ziet er vanbinnen prachtig uit met oude glazuur teg...
Pizzeria Restaurant Milano Pizzeria Restaurant Milano 2 km Viel de laatste keer erg tegen!! geen patat bij de bestelling , biefstuk was taai , p...
Recensies
Rustig familie restaurant lekker eten maar niet bijzonder vlotte en leuke bediening
Lekker in de zon op terras bij stand en drankje of hapje. Of binnen.
De bierkaart was iets mager. Ik had wel verwacht dat er een lekkere weizen op zou staan maar helaas. Maar de Texelse Skuumkoppe was ook lekker. Het terras is niet heel erg schaduwrijk en op sommige plaatsen zit je vol in de zon. Met warm weer niet de beste plek. De bediening was erg vriendelijk.
Aardige mensen maar helaas niet zo goede service en kwaliteit. Denk je lekker te gaan lunchen met 4 personen, vergeten ze t eten voor 1 pers en zat rauwe patat tussen. Waren ze vergeten te bakken ofzo? Vorige keer was chocomelk niet lekker, maar kreeg wel gewoon de rekening van 2 niet opgedronken choco.
Je kunt er erg lekker eten en niet te duur . Vriendelijke en deskundig personeel. Knus en gezellig . Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten . We zijn er al een aantal keren geweest om te eten en komen vast nog een aantal keren terug als we in de buurt zijn.
Gisteravond zouden we een daar een hapje en drankje doen alleen bij aankomst zag je dat de tafels die niet meer bezet waren, niet waren opgeruimd en schoon gemaakt . Kortom één grote zooi. Niet aantrekkelijk voor de klant.
Er kwam niemand bij ons om onze bestelling op te nemen , nadat we een drankje hadden besteld . Dus liepen we zelf maar naar de bar. Wel gezellig en op zich lekker gegeten.
Natuurlijk een zonovergoten dag 8 april 2018 Er zijn 2 rijen, 1 voor de snackbar en 1 voor het ijs... Bestelling doorgegeven en personeel niet goed geluisterd, ipv 3 porties kibbeling maar 1.. meer nodig, ga maar in de rij staan wordt er gezegd. Dit vonden wij ABSOLUUT niet netjes.
Prachtig stekkie, helaas een opgewarmde kleffe appelbol uit de magnetron die hoort knapperig te wezen voor 4,50 en verlepte sla onder een karrige tosti IJsselmeer viel tegen. Al met al niet heel slecht, maar let op dit soort punten!
Super lekker in de zomer!! Lunch is heerlijk maar diner ook. Goede drankjes, leuk personeel, prachtige locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid