facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badge Centre Schiphol

Badge Centre Schiphol
Adres: Evert Van De Beekstraat 202 , Schiphol 1118 CP, NL
Telefoonnummer: 020 601 2626
Stad: Schiphol
Route: Evert Van De Beekstraat 202
Postcode: 1118 CP



op zoek naar gerelateerd: schiphol badge center test, badge center schipholpas inleveren, badge center parkeren, badge center schiphol vacatures, badge center schiphol bus, badge center schipholpas verlengen, schiphol pas verlengen, klm badge center
Recensies
Afspraak om 13:50 en heb 2 uur later pas mijn pas ontvangen omdat ze onderbezet waren. Prima hoor, maar zorg dan dat het systeem veranderd zodat je niet zo lang hoeft te wachten. Heb minstens 3 kwartier aan allebei de balies gestaan
Op tijd, alle administratie correct en toch ruim anderhalf uur nodig gehad voor een simpele verlenging. Iets werkt hier duidelijk niet.
Aardig personeel, ze konden me alleen niet in het systeem vinden waardoor ik weer terug naar huis kon, terwijl ik er achteraf gewoon in stond. Waarschijnlijk gewoon over het hoofd gezien maar voor mij 2 uur verspilde tijd.
De service was prima en ging best wel vlot mijn dank voor de snelle afhandeling een fijne werk dag en weekend
Heel fijn hoe deze mensen je helpen. Ik was in 5 minuten al geholpen. Kostte niet veel tijd. Top Service
Weer goed, fijn en snel geholpen! Allemaal even iets anders dan vroeger ivm Corona zoals de incheck-paal en binnenkomst window van -10 minuten, maar als je daar rekening mee houd is het verder snel weer dik voor mekaar allemaal!
Prima geholpen en ondanks dat ik te laat was werd ik wel geholpen. Grote klasse en erg gewaardeerd. Stond snel weer buiten met een pas!
Wat een tering website om een afspraak te maken. En nu weer verplichte jaarlijkse betaalde trainingen, VGB's worden steeds duurder. Een grote oplichterij. En maar huilen dat er te weinig mensen zijn. Belachelijk.
Mensen zijn aardig legen alles goed uit
Goede service. Vriendelijke medewerkers. Goed geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid