facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bad en Keuken Design Sevenum bv

Bad en Keuken Design Sevenum bv

Info

Bad & Keuken Design Sevenum bv is in de regio een toonaangevend bedrijf. Het uitgebreide assortiment is afkomstig van Internationale topmerken, eigen import en fabricage van keukens en sanitair waardoor topdesign in iedere prijsklasse leverbaar is.

Geschiedenis

Bad & Keuken Design Sevenum bv is in de regio een toonaangevend bedrijf. Het uitgebreide assortiment is afkomstig van Internationale topmerken, eigen import en fabricage van keukens en sanitair waardoor topdesign in iedere prijsklasse leverbaar is.

Adres: Horsterweg 38, 5975 NB Sevenum
Telefoonnummer: 003185-4853286
Stad: Sevenum
Route: Horsterweg 38
Postcode: 5975 NB



op zoek naar gerelateerd: Nova keuken, Keuken Asten, Keukens Veghel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zusjes Zusjes 1 km Geweldige winkel , kei leuke eigenaresse
Hobbyshop Nellie Snellen Hobbyshop Nellie Snellen 1 km Ben normaal niet van het reviews plaatsen, maar hier maak ik toch even een uitzonderi...
Glazen Screenprotector Shop Glazen Screenprotector Shop 2 km Erg onbetrouwbaar . Slecht product, betalen vervolgens niets terug na retourneren.
Basic Airsoft Supplies Basic Airsoft Supplies 2 km Had speciale spullen nodig en had contact opgenomen en ik had heel snel de spullen i...
Verstappen Boomverzorging & Landschaps Onderhoud Verstappen Boomverzorging & Landschaps Onder... 2 km Informatieofferte aangevraagd, geen reactie op mogen ontvangen.
Recensies
We zijn per toeval terecht gekomen bij BKD in Sevenum voor onze nieuwe badkamer. We werden goed ontvangen en hebben prettige gesprekken gevoerd met Patrick. De informatie en communicatie daarna was telkens snel en netjes. Er is een mooi ontwerp voor ons getekend en we genieten nu dagelijks van een heerlijke badkamer. Patrick heeft zijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat wij uiteindelijk een tevreden klant zijn.
Wij hebben een heel mooie badkamer. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Problemen werden snel opgelost. Een tegenvaller was de droogtijd van het stucwerk waardoor de planning iets uitliep.
Innovatieve en creatieve ontwerpen voor badkamers, keukens en volledige interieur inrichtingen. Zij hebben een resultaat opgeleverd boven onze verwachtingen!
Wij hebben in 2012 onze badkamer door Bad&Keuken Design laten renoveren en wij genieten er elke dag van. Na 8 jaar was de douchekraan stuk. Patrick heeft deze gratis voor ons vervangen. Prima service! Bedankt, fam. Hobus.
Keurige en nette zaak. Vakkundige en vriendelijke mensen die je met goede adviezen te woord staan. Kwaliteit wint t altijd !!
Zeer tevreden over onze nieuwe badkamer! Goede service !
Goed advies gehad voor zowel keuken en badkamer!!
Prima service, komen afspraken na.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid