facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Backwerk Hoofddorp

"BackWerk is de grootste back-gastronoom en momenteel het leidende franchisebedrijf in zijn sector. Het wordt gekenmerkt door zijn moderne snack- en cateringaanbod en biedt feel-good momenten op 345 locaties in 5 Europese landen."
Adres: Marktplein 46, 2132DB Hoofddorp
Telefoonnummer: 0031-(0)35 22 10 001
Stad: Hoofddorp
Route: Marktplein 46
Postcode: 2132DB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: backwerk menukaart, backwerk amersfoort, backwerk prijzen, backwerk schiedam, backwerk assortiment, backwerk franchise, backwerk zwolle, backwerk leiden menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gorthuis bakkerij en delicatessen Gorthuis bakkerij en delicatessen 299 meter Heerlijke producten en vriendelijk personeel . Heb eerder eens wat lekkers gehaald bi...
Bread! Bread! 5 km
Panos BP Kok A4 west Panos BP Kok A4 west 5 km "Panos is sinds 1982 dé referentie voor belegde broodjes, zoete bakkerijproducte...
Mediterranean Sandwich Bar Mediterranean Sandwich Bar 5 km Wat een vreselijke slechte cappuccino hebben ze hier ,eens maar nooit meer . Gewoon e...
Delifrance A4 Delifrance A4 5 km Door corona maar een paar mensen Maar hartstikke lekkere broodjes
Recensies
Mijn favoriete broodjeszaak! Ik eet ze nooit daar, ik neem ze altijd mee naar huis, dus over de zaak zelf heb ik niet veel te zeggen. Maar over de broodjes wel, dus dat ga ik dan ook doen! Ik ga nooit naar Hoofddorp zonder langs te gaan bij deze zaak. Je krijgt echt waar voor je geld, want de broodjes zijn gewoon goed belegd. Bij veel zaken waar je de broodjes mee kan nemen zoals De Broodzaak op stations, is het beleg ontzettend karig, maar hier heb je dat probleem zeker niet. Nog nooit gevonden dat er te weinig op zat behalve op een locatie in Amsterdam en voor rond de €4 is dat gewoon een super goede deal. Personeel aan de kassa is ook gewoon altijd aardig. Ik heb helemaal niks op jullie aan te merken! Dank jullie wel voor jullie heerlijke broodjes!
Als je een betaalbaar broodje en een lekkere bak koffie wil, dan is Backwerk een goede plaats om even lekker te zitten. Alhoewel de prijzen de afgelopen tijd wel al 2 of 3 keer verhoogd zijn, is dit nog steeds één van de beter betaalbare plekken om een kop koffie en een broodje te halen in Hoofddorp.
Het eten was op zich prima. Helaas dat de urinegeur vanuit het toilet mijn eetlust bedorven heeft. Echt heel vies dat een toilet zo stinkt en slecht schoon wordt gemaakt, dat je dit door de hele zaak ruikt!
Openingstijden op Google maps kloppen niet. Maar ook de openingstijden die in de winkel hangen kloppen niet. Staat 9:30 open maar de deur was dicht/op slot om 9:40. Normaal super positief over deze Backwerk dus we vonden het jammer dat we niet naar binnen konden.
Ze hebben hier koffie uit de machine die lekker is. 1,50 voor een grote koffie verkeerd. Had ook mozarella en tomaat sandwich.is tegenover de primark. Dus lekker zitten met een koffie terwijl je wacht op je partner
Heel onvriendelijk, zitplaatsen zijn niet schoongemaakt en geen schone toiletten! Jammer dit!
Prima koffie en broodjes voor vriendelijke prijzen. De wc daarentegen mag wel wat vaker schoongemaakt worden, die was gisteren ronduit smerig! Gore zeiknatte wc bril, smerige vloer en stank! Dat ze er nog geld voor durven te vragen!
Relaxte plek om te zitten, lekkere broodjes en koffie, geen belachelijk hoge prijzen. Doen ook niet moeilijk over broodje/beleg combinaties die niet op het menu staan Dit itt vestiging Zoetermeer.
Beetje prijzig voor het soort eten wat ze bieden, maar verder redelijk te doen. Niet te dichtbij de wc zitten want die lijkt altijd te stinken... Let op dat je iets koopt als je gebruik maakt van de wc anders komt de manager op je af ookal heb je wel wat gekocht Ik raad de oreo donut af, super goor.
Mijn zus is hoogzwanger en moest naar de wc, was een dame buiten aan het opruimen, mijn zus vroeg of ze heel even snel naar de wc kon waarop ze heel droog zei nee sorry we gaan sluiten. M’n zus zou letterlijk voor 3 min de wc gebruiken en die dame zelf was nog zeker een half uur binnen om op te ruimen, heel onmenselijk! Ik hoop dat jij of je fam ooit in zo een situatie komt! Rare Chinees!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid