facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BackOffice Op Maat

BackOffice Op Maat

Info

'Persoonlijk, deskundig en betrokken'

Telefoondienst, administratieve service en begeleiding op maat, voor iedere soort onderneming!

Geschiedenis

U kent het misschien wel? Een rinkelende telefoon, een overvolle email en nog een stapel administratie die moet worden weggewerkt. Door alle afspraken buiten de deur is het lastig om alle zaken binnen kantoor goed in de hand te houden en loopt de werkdruk alleen nog maar op.

De oplossing? BackOffice op Maat! BackOffice Op Maat biedt ondersteuning bij werkzaamheden waar u zelf niet aan toekomt, zoals secretariële taken, facilitaire diensten en externe activiteiten. Daarnaast kunt u gebruik maken van een professionele telefoonservice, zodat uw klanten te allen tijde vakkundig en gericht ter woord worden gestaan.

BackOffice op Maat biedt voor iedere ondernemer een passende service en door de vele externe partijen waar wij mee samenwerken zijn de mogelijkheden zeer groot!

Adres: Boezemweg 73, 2641 KG Pijnacker
Telefoonnummer: 0153694885
Stad: Pijnacker
Route: Boezemweg 73
Postcode: 2641 KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid