facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor back2yourroots.nl

back2yourroots.nl
"Back2yourroots is een babytextiel merk. We gebruiken veel pastel tinten en bloemenprints met een stoere knipoog.Het mag best allemaal wat spannende, stoerder en stylvoller dan voorheen. De mama van nu laat het interieur van haar huis gewoon doorlopen in de baby en kinderkamer.Naast dat onze producten er prachtig uit moeten zien, met een hoge kwaliteit van afwerking zijn ze ook heel functioneel en onmisbaar. Onze producten moeten een eyecatcher zijn voor in of buiten huis.Naast dat we een mooie collectie aanbieden is het ook mogelijk om geheel zelf een eigen product samen te stellen of als bedrijf een Private label te laten maken.Kortom voor een stijlvolle baby moet je bij ons zijn."
Adres: Groessen, 6923 Groessen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 31641257138
Stad: Groessen
Route: Groessen
Postcode: 6923


Recensies
Ik had een verkeerde maten kruikenzakken besteld, deze kunnen retourneren en 2 op maat gemaakte weer ontvangen. Ze zien er mooi uit, lekker zacht en de kruiken blijven er lekker warm in, waardoor wij langer van de warmte kunnen genieten. Service goed en contact zeer vriendelijk.
Geweldig deze site! Denken met je mee, sturen evt stofstaaltjes op als je twijfelt over de kleur. Super mooi afgewerkt dekentje en lakentje hier besteld. Het pakket uitpakken was een feestje, mooi ingepakt, lief kaartje erbij. Helemaal top!
Hele mooie producten. Super netjes afgewerkt en mooie stoffen. Zo heb je leuke en mooie cadeautjes om te geven! Ook wordt het heel netjes verstuurd en verpakt.
Vertaald door Google Mooie producten, met mooie stoffen en zorgvuldig gemaakt. Goed contact en snelle levering, raad ik aan! Origineel Beautiful products, with nice fabrics and carefully made. Good contact and fast delivery, I recommend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid