facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Back App Balansstoel

Back App Balansstoel

Info

Vraag een proefplaatsing aan via onze website en ontdek alle voordelen van het gebruik van deze stoel.

Adres: Wiebachstraat 45d, 6466 NG Kerkrade
Stad: Kerkrade
Route: Wiebachstraat 45d
Postcode: 6466 NG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ergonomische stoel zonder rugleuning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ergonomiespecialist Ergonomiespecialist 2 meter Op locatie ervaren dat de verkoopster beschikte over de juiste kennis en kunde m.b.t....
Condor Wonen Condor Wonen 62 meter Condor heeft een fantastische beton design vloer bij ons aangelegd met stoere plint...
Inceman Interieur Inceman Interieur 188 meter Jaren geleden permanent make-up laten aanbrengen. Zonder overleg alles in het zwart. ...
Kelleners Glasdesign Kelleners Glasdesign 264 meter Hele goeie uitleg en diensten
Deur13 Deur13 4 km Goede kwaliteit en mooie kleren voor een redelijke prijs, aanrader.
WoonWens WoonWens 4 km Welkom bij de woon(web)winkel WoonWens. Shop online @ www.woon-wens.com
Bonaparte-Kerkrade Bonaparte-Kerkrade 5 km Op maandag 28 juni 2021 werd er door Bonaparte Kerkrade een boeket bezorgt die door f...
Recensies
Op locatie ervaren dat de verkoopster beschikte over de juiste kennis en kunde m.b.t. werkplekken. Voldoende en gevarieerd aanbod waaruit gekozen kon worden. De levering was prettig. Wellicht dat dit nog professioneler ingericht kan worden met de mogelijkheid dat de werkplek in elkaar gezet kan worden voor de klanten. De werkplek heeft een super kwaliteit en het verstelbaar bureau werkt fantastisch.
Wij hebben een jaar geleden 2 schitterende bureaustoelen bij de Ergonomiespecialist gekocht voor onze nieuw ingerichte werkkamer. We hebben deze stoelen gekozen op basis van ontwerp en merk. Op basis van de sterk concurrende prijs zijn we via internet terecht gekomen bij de Ergonomiespecialist. De service en levering was zeer goed en het product voldoet 100% aan onze verwachtingen. Heel belangrijk als je kijkt dat we de bureaustoelen heel veel gebruiken in verband met thuis werken. Vandaag wordt ik geheel onverwacht gebeld of alles nog naar wens is. Wat een service !!!! Zo zie je het tegenwoordig vrijwel nooit meer. Groot compliment. Ik kan iedereen de ergonomiespecialist aanraden !
Deskundige medewerker en goed assortiment. Ik adviseer om de week proefzitten goed te gebruiken en niet te aarzelen met terugbrengen. Zelf dacht ik: ik wen er wel aan, maar achteraf gezien had ik liever toch een andere stoel gehad.
Coronaproof gewinkeld in Kerkrade alwaar wij heel fijn te woord werden gestaan en van goed advies werden voorzien. De keuze is reuze, want er zijn veel meer opties te krijgen dan dat er in de winkel staan. Inmiddels gekozen voor een hele fijne bureaustoel HÅG Capisco. De kleur en soort stof zelf uitgezocht en uiterst tevreden met het resultaat. Een stoel met veel mogelijkheden. Goede service, snelle levering. Aanrader!
Voor mijn thuiswerkplek was ik op zoek naar een verstelbaar bureau en een "ergonomische" bureaustoel. Deze heb ik online bij een andere partij besteld. Prima bureau, maar na 2 stoelen, die me nog meer schouder- en nekklachten bezorgden dan ik al had, heb ik Ergonomiespecialist gebeld. In het Zitlab heb ik samen met Robert een aantal stoelen geprobeerd, die niet aansloten aan mijn wensen. Toen adviseerde Robert mij de Backapp stoel. Of ja, stoel... balance kruk. Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte. Maar mede door zijn eerlijke advies, klantervaringen en proef te hebben gezeten, toch voor deze zitoplossing gekozen. Eerste maand had ik last van zadelpijn en op advies van Pascal heb ik de zituren langzaam opgebouwd en de zitpositie wat aangepast. Nu merk ik dat mijn houding veel natuurlijker is en de actieve zithouding zorgt voor onbewust trainen van je core spieren. Perfecte oplossing, goed en deskundig advies van Pascal en Robert.
Hellas Ik kan geen goede recensie schrijven over dit bedrijf... Samen met mijn vriendin hebben we een GRATIS showroomafspraak gemaakt om een ​​bureaustoel te passen. We hadden een fysiotherapeut ter plaatse gehad - dat was destijds een gratis service van hen. Na een bezoek aan de showroom hadden we een bureaustoel uitgekozen en een bestelling geplaatst. De volgende dag kwamen we erachter dat dezelfde stoel 700 euro goedkoper online te bestellen is. We hebben gevraagd of ze onze bestelling / aankoop kunnen annuleren. 5 dagen geen reactie - ondertussen gingen we ervan uit dat onze bestelling was geannuleerd en kochten we exact dezelfde stoel 700 euro goedkoper. Op de dag dat de stoel werd afgeleverd, kregen we een boze telefoontje van ergonomiespecialisten dat we een bestelling niet zomaar kunnen annuleren, en dat we 35% annuleringskosten + GRATIS showroombezoek extra 121 euro bruto moeten betalen! Verder had niemand ons verteld dat er extra kosten aan verbonden zijn, het staat ook niet op hun website... Dus hebben we meteen ARAG ingeschakeld om dit probleem op te lossen. Ze hebben zelf moeilijk gedaan tegen rechtsbijstand medewerker! Na een maand zinloze discussie hebben we ons GRATIS showroombezoek 121 euro moeten betalen, gelukkig hebben we alles terug gekregen van de verzekering want we hadden gewoon gelijk. LET OP! Bij Bureaustoelwijzer heb je dezelfde stoelen veel goedkoper! Service bij Bureaustoelwijzer is ook veel netter dan bij Ergonomie specialisten.
Een aantal maanden geleden langs geweest voor een adviesgesprek. Daar werd gelijk het eerlijke verhaal verteld en correct advies gegeven. Ik heb uit de voor mij geschikte bureaustoelen vervolgens een goede keuze kunnen maken. De levering en het instellen van de stoel verliep perfect. Ook 5 maanden na aanschaf van de bureaustoel ben ik nog steeds tevreden.
Een zeer gewaardeerde partij waar ik al jaren ergonomische hulpmiddelen naar wens bestel!
Van de ergonomiespecialist heb ik een verstelbaar bureau en een stoel ontvangen. Prima producten, snel geleverd, gemonteerd en voorzien van een duidelijke instructie. Mooi bedrijf!
Ik heb een fijn werkplekonderzoek gehad. Hierna kon ik al binnen enkele dagen in Kerkrade terecht waar ik ter plekke een aantal ergonomische bureaustoelen kon uitproberen. Tevens kreeg ik advies over andere hulpmiddelen die voor mij ook wel goed zouden zijn. De levering kon al snel plaats vinden, maar ik heb besloten om dit over te hevelen tot na mijn vakantie , dat was geen probleem. Na mijn vakantie wordt alles geleverd op de door mij gewenste dag en tijdstip en ter plekke ingesteld op mijn profiel. Alle communicatie was duidelijk en professioneel , het is een zeer deskundig bedrijf. Melissa bedankt voor je super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid