facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bach en Broccoli troubadours uit Oirschot

Bach en Broccoli troubadours uit Oirschot

Info

Zoekt u een zangduo of Troubadours? Dan is Bach & Broccoli het entertainment voor uw partij of feest! Repertoire van meer dan 1000 liedjes.

Geschiedenis

Bach & Broccoli brengt op spontane wijze een divers en volledig programma van wel duizend liedjes. Wij bestaan sinds 1995 en hebben veel ervaring opgedaan op theaterschool, conservatorium en verschillende theater-, close harmony- en cabaretgroepen. Op speelse wijze maken zij onderdeel uit van uw gezelschap en verwerken situaties en reacties van het publiek tot spitsvondige muzikale en theatrale hoogstandjes. Geen enkel optreden is hetzelfde. Wij voegen uitdagend doch subtiel naar ieder gezelschap aan en bieden een uitstekende muzikale aanvulling op uw evenement. Wij voelen feilloos aan wat kan en niet kan en proberen zodoende uw gezelschap naar een muzikaal en creatief hoogtepunt te brengen. Het zeer uitgebreide en ongedwongen repertoire maakt ons uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Adres: van Heesterbeecksraat, 5688 RH Oirschot
Telefoonnummer: 0499 – 570170
Stad: Oirschot
Route: van Heesterbeecksraat
Postcode: 5688 RH


Recensies
Gezellig spontaan duo. Ze kennen veel liedjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid