facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bacco Italiaans

Bacco Italiaans

Info

Italiaans Restaurant Bacco | Festa a Bacco, zaalverhuur voor Bruiloften en Feesten | Trouwlocatie | Vergaderlocatie | Teambuilding | Kookstudio voor workshops | Catering

Geschiedenis

Op een mooie dag in 1977 werd er een oude boerderij gevonden in het kleine plaatsje Marle aan de rivier de Regge. Mijn ouders Giovanni en Carla Cremonini hebben deze boerderij uit 1800 gekocht en er een pizzeria van gemaakt.

Italiaans restaurant Bacco is een specialiteiten restaurant met een uitgebreide kaart. Veel van onze gerechten komen uit de keuken van mijn oma Maria uit Castel Franco; de meeste gerechten maken wij al jaren met succes. De pizza ‘pazza’ is bedacht door mijn vader; veel restaurants hebben de pizza ‘pazza’ nagemaakt. ‘Pazza’ betekent ‘gek’, want voor italiaanse begrippen is het gek om salade bij de pizza te eten.

Al onze gerechten worden met veel zorg op authentieke wijze bereid; dit betekent echter wel dat de gerechten tijd nodig hebben om bereid te worden. Tegenwoordig heeft dat een moderne naam “slow food”.

In onze kookstudio leren wij u echt Italiaans koken. Ook hebben wij een speciale feestzaal voor grote groepen tot 200 personen met eigen terras en podium.

Kinderen zijn altijd van harte welkom bij ons, ze weten de weg naar de grabbelton en mogen altijd in de keuken kijken. Zelf pizza maken of hun eigen ijsje maken is ook altijd weer een succes.

Adres: Hammerweg 7 , Hellendoorn 7447 SL, NL
Telefoonnummer: 0548 681 491
ln.occab@ofni
Stad: Hellendoorn
Route: Hammerweg 7
Postcode: 7447 SL


Openingstijden

Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 16:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: pizzeria bacco marle, reviews bacco marle, restaurant bacco amsterdam, italiaans restaurant nijverdal, bacco amsterdam menu, per bacco gent, bacco restaurant, bacco marle menu
Recensies
15 jaar geleden voor het laatst bezocht, weinig veranderd. Vlotte bedieningzal ongetwijfeld afhankelijk zijn drukte, dit bezoek was op zondagavond, drankjes en broodplank. Mooie smakelijke voorgerechten. Levertjes zijn aan te bevelen. Wel een beetje laten afkoelen als je je mond niet wil verbranden door de hete olie. Leuk tussendoortje in de vorm van een stukje lang gerijpte kaas welke terplekke voor jou uit de kaas wordt gesneden. Hoofdgerechten smaakten goed, garnering pazzagalina mag wel een beetje stijlvoller. Veld van ijsbergsla onder lawine van knoflooksaus deed me te veel denken aan de shoarmatent-kapsalon. Rest van de maaltijden zagen er prima uit. Toetjes waren verrukkelijk, tiramisu is een toppertje.
Wat een deceptie . 20 euro voor een pizza of pasta, 40 euro voor vlees of vis, 10 euro voor dessert . Allen gerechten die de middelmatigheid niet overstijgen. Een portie vliegen en gebutste knieën krijg je er gratis bij. Meubilair stamt uit jaren 70. Maar hé, het is wat men soms zegt: klanten worden niet bedonderd, ze laten zich bedonderen . Het enige lichtpuntje was de vriendelijke bediening. Ik heb mijn leergeld betaald bij Bacco. Eenmalig. Nooit weer…
Leuk italiaans restaurant met heerlijk eten. De service duurde soms wat lang maar het was dan ook redelijk druk en dus ook logisch.Eten: 4/5
Iedereen voelt de inflatie, maar €18, €19, €21 voor een pizza? Maniakale prijzen. Absurd. Naast inflatie ook krimpflatie, want de pizza's op ons bord waren voor deze prijzen niet bepaald ruim van omvang.
Veel van gehoord. Maar eten viel erg tegen. Prijzen waren ook erg hoog , voor het simpele eten. Nooit weer.Eten: 1/5
Heerlijk eten, kind en dier vriendelijk. Goede en vriendelijke bediening. En sanitair is schoon. Iets duurder dan de standaard Italiaanse restaurants. Maar is het wel waard!
Al veel jaren met erg veel plezier en smaak gegeten. Erg ontspannen sfeer, hartelijke bediening en erg lekker eten
Heerlijke Pizza gegeten, terwijl er ook veel meer een andere gerechten op de kaart stonden. Geen spijt van gehad.. hele lekkere Pizza. Parkeren: Grote parkeer ruimte naast het pand
Zeer goede service. Heerlijk eten en lekker buiten gegetenEten: 5/5
Prachtig restaurant met heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk en uitmuntend goed eten voor een mooie prijs. Echt een aanrader voor iedereen die eens in de buurt is of komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid