facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bacalar

Bacalar

Info

Taqueria in Amsterdam Noord



"Taqueria tucked away in Amsterdam Noord. Located in between the car repair shops and garages. We serve Mexican food and pour mezcal."
Adres: Chrysantenstraat 4, 1031HT Amsterdam Centrum, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Amsterdam Centrum
Route: Chrysantenstraat 4
Postcode: 1031HT



op zoek naar gerelateerd: Bacalar Amsterdam menu, Coba amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frida Mexican Cantina Frida Mexican Cantina 4 km Heerlijke verrassende cocktails, lekker eten en goede service het enige nadeel was da...
Recensies
Okay laten we beginnen met de vooroordelen: hipster tent? yup. Prijzig? Yup. Druk? Yup. Zo genoeg gezeur. Want wil je waanzinnig lekker eten? Goede service, fantastische smaken en "the best taco's in town"? Bacalar doet t. We'll be back 4 sure.
Leg nu je pen neer, klap je laptop dicht en ren naar Bacalar. Topervaring gehad. Geweldige gegeten, zowel voor het oog als de tong. Vriendelijk geholpen in een sfeervolle zaak en voor mooie prijs/kwaliteit. Enig minpuntje: te kleine/oncomfortabele tafeltjes.
Vriendelijk personeel, zit wel wat foutjes hier en daar met het bestellen en uitleg. Voor sommige leuk interieur, in mijn ogen bij elkaar gevonden oncomfortabel schroot. Alleen voor de tacos gegaan, gezien de prijs kwaliteitsverhouding niet heel speciaal behalve 1tje die we dubbel hebben besteld. Taco deeg wordt niet vers gemaakt maar op de planca gegooid voor dat ze het serveren en dat kan soms mis gaan. 1 bestelling IPv zacht was de taco deeg krokant en overcooked. Ook voor de cocktails gegaan niet heel bijzonder voor het bedrag. Met 2 personen 160 euro uitgegeven, heb voor dat bedrag betere restaurants meegemaakt. Maar het zit elke dag dat ze open zijn vol dus zal ze een worst wezen. Niet perse voor herhaling vatbaar
Heerlijk fijn restaurant, prachtige smaken! Echt een aanrader!
3 x in ongeveer 6 weken tijd bij bacalar wezen eten. En alweer nieuwe reservering gemaakt. Ik denk dat alles zegt over hoe goed ik het eten vind, en de service en de sfeer
Verschikelijk lekker! Taco taco taco tacquito !! Als er sterren uitgereikt kunnen worden voor toegankelijke restaurants, dan krijg Bacalar sowieso 3 sterren uit 3! Ongelofelijk lekker, iedere taco is rijk, heeft verschillende structuren, en daarnaast enorme gelaagdheid in smaak. Het is pure voldoening! Klein punt: doe iets aan de wijnkaart, de keuken verdient een uitgebreidere wijnjaar. De ciders, zuurbieren en cocktails zijn meer dan super super in orde!
Het eten is echt geweldig! Zoveel smaak en een feestje om te eten. De bediening is vriendelijk echter waren er meerdere dingen mis gegaan, zoals verkeerde drankjes, producten die toch op waren of heel lang wachten. Desondanks beveel ik dit restaurant van harte aan.
Als je de flavours en punch van Mexican streetfood mist of wil leren kennen dan is deze taqueria een must. Versgemaakte taco's met zowel klassieke carnitas als verrassende pulpo vullingen. Alles met verse en degelijke ingrediënten, een vriendelijke en vlotte bediening in een sfeervolle setting laat je niet misleiden door de sobere buitenkant van het gebouw, eenmaal binnen begint je trip naar mexican mouthwatering streetfood. Aanrader.
Heerlijk nieuwe aanwinst voor Amsterdam Noord. Taco’s, speciaal biertjes en mescal. Kan zich makkelijk meten aan Coba. Het eten wordt mooi geserveerd en het personeel is vriendelijk. De open keuken is tof en het restaurant heeft een toffe vibe. Hier ga ik vaker heen!
Super lekker Mexicaans eten , garnalen boterzacht en aardige bediening Engels sprekend . Niet goedkoop maar wel echt waard ! De gerechten zijn echt Mexicaans en een verassing !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid